nevermore Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2010 Nocturnal Depression 2004'te kurulan Fransız depresif black metal grubudur. O melankolinin duygularıyla doldurulan depresif ve intihar niteliğinde black metaldir insanlardan nefret eder ve ölüm için can atar. Nocturnal Depression; Burzum Forgotten Tomb Xasthur ve birçok black metal hareketlerinden etkilenmiştir. Suicidal thoughts Demo 2004 Near to the stars Demo 2004 Soundtrack For A Suicide Demo 2005 Fuck Off Parisian Black Metal Scene Demo 2005 Nostalgia - Fragments of a Broken Past 2006 Nocturnal Depression / Funeral RIP Split 2006 Four Seasons to a Depression Demo 2006 Soundtrack for a Suicide - Opus II 2007 1. Anthem To Self-Destruction 2. The Stars Lightening My Path 3. Bonus/Hidden Track 4. Join Me With Suicide 5. Hear My Voice...Kill Yourself Elemanları : Lord Lokhraed - vocals Modii - bass Obeyron - guitar Abalam - guitar Morkhod - drums Depresif Black Metal Yapan Nacizane Gruplardan Biridir Önceden Dinlemeyenler Varsa Tavsiye Ederim Black Metal Sevenlerin Hoşlacanıgını Düşünüyorum [video=youtube;-ZXF6UJNH9A] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackHeaRT666 Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2010 Ben çok seviyorum . Ozellikle And Fall the February Snow .. Mmm, canım dinlemek istedi ama malesef okuldayım ..(: Nostalgia ile efsaneleştiler sanki . Teşekkurler . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 artık klasik olmuş şarkısı .... Dinliyordum da paylaşayım dedim Vokalin sol eline dikkat ediniz .... azim nelere kadir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.