theangelofdeath Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2010 http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/500daysofsummerposters.jpg Tür : Komedi / Dram / Romantik Gösterim Tarihi : 9 Ekim 2009 Yönetmen : Marc Webb Senaryo : Scott Neustadter , Michael H. Weber Görüntü Yönetmeni : Eric Steelberg Müzik : Rob Simonsen , Mychael Danna Yapım : 2009, ABD , 95 dk. Oyuncular Joseph Gordon-Levitt (Tom Hansen) , Zooey Deschanel (Summer Finn) , Geoffrey Arend (McKenzie) , Chloe Moretz (Rachel Hansen) , Matthew Gray Gubler (Paul) , Clark Gregg (Vance) Alışılmamış türde bir romantik komedi olan film, aşkın gerçek olduğuna inanmayan bir kadın ve ona aşık olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Tom Hansen, hayatından tamamen çıktığına emin olduğu zaman Summer Finn ile tanıştığı ilk günü hatırlar. Tom, kıza ilk gördüğü anda aşık olur. Hayatının geri kalan kısmını bu kızla birlikte geçirmesi gerektiğini biliyordur. Ne var ki Summer ne aşka ne ilişkilere inanmamaktadır. Buna rağmen aralarında arkadaşlıktan öte farklı bir ilişki başlar. Birlikte geçirecekleri günler sıradışı, eğlenceli ve komik bir hikayeye tanıklık edecektir. filmin başında tamamen hayal ürünüdür denmekte o kadar güzel ve ironik bir laf olduğunu filmin sonunda anlıyorsunuz... aşk acısını kadınların hegemonyasından çıkaran bir erkeğin sustuğunda aslında ne kadarda çok şey söylediğini yaptıklarıyla ne demek istediğini sonunda ne anlaşıldığını irdeleyen, yıllardır kadınların gözünden izlediğimiz aşkı erkek gözüyle anlatan bir film... kesinlikle izlenmeli diyorum. http://fandangogroovers.files.wordpress.com/2009/09/500-days-of-summer.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KARA--- Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 Şirince ama güzel değil birazda sıkıcı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 yanlış filmi izlemediğine emin misin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 "Issız Kadın" diyorum ben bu filme ancak sonu biraz farklı. kimbilir belkide senarist çağan ırmak'ın filmini izleyip esinlenmiş olmaz mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2010 ben marc webb ile bizzat msn'de konuştum yok öyle bişey dedi çağan ırmak bizden çaldı dedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Liyosa Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 IMDB: 8/10 Film başlarken, "This is a story of boy meets girl, but you should know upfront, this is not a love story." diyerek baslaması çok hosuma gitmişti. Farklı bir bakış açısı farklı bir film başlangıcı.İzlenmeli mutlaka diyorum ben. =] Aşka daha farklı bakmak istiyorsanız, standart aşk filmlerinden sıkılmışsanız tabii. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 evet bi kaç saat önce burada görüp izleyeyim dedim ve şuan bitti eğer şu sıralar hayatınız monotonlaşmışsa ve bir ilişki istiyosanız sizi gaza getirecek güzel bir film izlerken ister istemez gülümsüyorsunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Bu film beni en çok etkileyen filmler arasında... Gerçekten güzel bir filmdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Bu film beni en çok etkileyen filmler arasında... Gerçekten güzel bir filmdi. cidden öyle hani nası desem şuan listemde 3. sıraya geldi şu sıralar yaşadığım duygusallıktan mıdır bilemicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.