Jump to content

Spartacus: Blood and Sand

theangelofdeath

Önerilen Mesajlar

http://pic.leech.it/i/1412e/89548a16image01074.jpg

2010'un bombaları gelmeye başladı. yeni bir kahramanlık ve savaş draması spartacus : blood and sand geliyor. comic-con'da gösterilen ilk tanıtım videosuyla izleyiciye sunulan spartacus : blood and sand'in yapımcıları arasında, aynı zamanda legend of the seeker dizisinin yapımcılığını üstlenmiş joshua donen (drag me to hell), sam raimi (the evil dead, spiderman) ve robert g. tapert gibi isimler bulunuyor.

http://www.arabinarab.com/img/images/2dvpg68.jpg

oyuncu kadrosunda ise ülkemizde zeyna olarak bilinen xena : warrior princess dizisiyle tanınan lucy lawless, andy whitfield, john hannah ve manu bennett gibi isimler var. tüm bu isimler merak ve heyecanı ikiye katlayacak şüphesiz.

en ünlü roma gladyatörü olan spartacus'un hikayesini anlatacak olan dizi, meşhur savaş ve kahramanlık filmi 300'ün görüntülerine yakın bir tarz içeriyor. ayrıca son derece kanlı olacağı, şiddet ve cinsellik içereceği iddiasını da taşıyor. dizinin 2010 ocak ayında başlaması planlanıyor. spartacus : blood and sand 2010'un merakla beklenen dizilerinden biri olacağa benziyor. lafı fazla uzatmıyorum ve sizi dizinin görüntüleriyle baş başa bırakıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu konu nasıl yorum almaz, şaşkınlık içerisindeyim. Bu dizi izlenir arkadaş! 2. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum ama adamımız lenf kanseriymiş, üzüldüm.. Umarım iyileşir de yola onunla devam ederler. Bildiğim kadarıyla 2. sezonun ilk altı bölümünde karakterlerin geçmişine değinilecekmiş sonrasında da spartacus iyileşmiş olursa onunla, yoksa da ona benzeyen bir başka oyuncuyla devam edilecekmiş çekimlere. Umarım iyileşir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu konu nasıl yorum almaz, şaşkınlık içerisindeyim. Bu dizi izlenir arkadaş! 2. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum ama adamımız lenf kanseriymiş, üzüldüm.. Umarım iyileşir de yola onunla devam ederler. Bildiğim kadarıyla 2. sezonun ilk altı bölümünde karakterlerin geçmişine değinilecekmiş sonrasında da spartacus iyileşmiş olursa onunla, yoksa da ona benzeyen bir başka oyuncuyla devam edilecekmiş çekimlere. Umarım iyileşir.
keşke öyle olsaydı.:)

Andy Whitfield hayata veda etti

Roma gladyatörlerin hayatının anlatıldığı Spartacus: Kan ve Kum adlı dizinin başrol oyuncusu Andy Whitfield, 39 yaşında kansere yenik düştü. Yıldız oyuncu, Sydney'de hayata veda etti.

Türkiye'de de ilgiyle izlenen televizyon dizisinde, Trakyalı bir köle iken acımasız bir gladyatöre dönüşen Spartacus'ü oynayan Andy Whitfield, önceki gün Avustralya'nın Sydney kentinde hayatını kaybetti. "Spartacus: Kan ve Kum" dizisinin en kıyıcı karakterini canlandıran Galler doğumlu aktör, geçen sezon öncesi diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Andy Whitfield, (d. 17 Temmuz 1972- ö. 11 Eylül 2011)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...