nevermore Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2010 http://www.guitarinstructor.com/images/blogBLS.jpg zakk wylde gibi aşmış, insanüstü yeteneklere sahip varlığı bünyesinde barındıran, bağımlılık yaratan gruptur.. her şarkısında ayrı bir hünerini gösterir, ayrı bir hayranlık yaratır. kendilerine has bir tarzları vardır. yine de isimlendirilecek olsa hard rock heavy metal arası bir çizgiye sahiptirler. stillborn, suicide messiah, destruction overdrive kanımca en güzel şarkılarındandır. zakk wylde 'ın nasıl dehşet rifflerle bütübleştüğünü , kim olduğunu anlatmaya gerek yok sanırım.. http://hardrockhideout.files.wordpress.com/2008/09/blacklabelsociety.jpg Birde Wikipedia tanıtımına bakalım .. Black Label Society, ünlü müzisyen Zakk Wylde'ın 1998 yılında kurduğu Heavy Metal/Southern Rock grubu. 1991 yılında Heavy Metal ve Southern Rock türlerinde müzik yapan Pride & Glory grubunu kuran Zakk Wylde, 1994'te grubun dağılması üzerine solo çalışması olan Book of Shadows albümünü 1996'da yayımladı. 1998 yılının Mayıs ayında Zakk Wylde ve davulcu Phil Ondich biraraya gelerek, Black Label Society’nin çıkış albümü olan Sonic Brew'i kaydettiler. Böylece grup resmi olarak kurulmuş ve ilk albümünü piyasaya sürmüş oldu. http://images.metalpaths.com/article/article-black-label-society.jpg Üyeler * Zakk Wylde - vokal, solo ve ritim gitar, piyano (1998'den beri) * Nick Catanese - ritim gitar (1998'den beri) * Craig Nunenmacher - davul (2000'den beri) * John DeServio - bas gitar (1999, 2005'ten beri) Eski Üyeler * Phil Ondich - davul (1998 – 2000) * Steve Gibb - bas gitar (2000 – 2001) * Mike Inez - bas gitar (1999, 2001, 2003) * Robert Trujillo - bas gitar (2002) * James LoMenzo - bas gitar (2004 – 2005) Konuk Üyeler * Christian Werr - davul, 1919 Eternal albümünün birkaç parçasında * Frey Theiler - bas gitar, Ozzfest 2001 konserinde Mike Inez'in yerine * Ozzy Osbourne - vokal, Stillborn ve In This River parçalarında Stüdyo Albümleri * Sonic Brew - (1999) - Spitfire Records * Stronger Than Death - (2000) - Spitfire Records * 1919 Eternal - (2002) - Spitfire Records * The Blessed Hellride - (2003) - Spitfire Records * Hangover Music Vol. VI - (2004) - Spitfire Records * Mafia - (2005) - Artemis Records * Shot to Hell - (2006) - Roadrunner Records Konser Albümleri / Derlemeler * Alcohol Fueled Brewtality - (Konser albümü) (2001) - Spitfire Records * Kings of Damnation 98-04 - (Derleme) (2005) - Spitfire Records DVD Black Label Society'nin bugüne kadar çıkardığı iki DVD de konser DVD'leridir. * Boozed, Broozed, and Broken-Boned (2003) * The European Invasion - Doom Troopin' Live (2006) - Roadrunner Records Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2010 Zakk Wylde'ın nüfus cüzdanında şöyle yazar 24. level epic barbarian bard http://www.youtube.com/watch?v=lIHTwMDK1WE Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Logii Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2010 '' Zakk Wylde '' kendini aşmış bir adam ya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 hernekadar grup elemanlarını arkaya ittirip hep ben hep ben ben ön planda olmalıyım felsefesiyle ilerlesede yoluna Zakk sevıyorum yinede seni şeytan tüyü var adamda son albümleri çok başarılıydı Türkiye'ye gelmeliler ya :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 In This River favori olan:D baba adam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2013 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2013 harikasın be adam ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2013 Güzel çalmış ya videoda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.