YUH Oluşturma zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 13, 2007 (düzenlendi) Arkadaşlar bu resmi başka bi sitede buldum konuyu aynen yazıyorum ve bu resim gerçekten bakınca insanda (yani bende öyle oldu en azından)tarif edilemez bi duygu oluşturuyo RESİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır. BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER 1) Şizofrenler 2) Çok Hassas Olanlar 3) Depresyona zamanı geçirmiş kişiler. İNTİHAR ETMELERİNİN NEDENLERİ 1) Resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk piskolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (Tamamen Rahatsızlıklarından Dolayı) 2) Resme bakmayı bitirdikten sonra , yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri. 3) İNTİHAR: Yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halisinasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir. ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyomuş) ALINTIDIR.... Mayıs 1, 2009 schizophrana tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 resim güselmişte bu resim için intihar etmek biraz benim açımdan saçma olurduşizofren olmak varmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 hangi müze acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 bakınca çok değişik oluosun. . saçma ama .. olmayabilir de . . püff 2side .. bilmiom be .. ama değişik bi resim .. -------------------- resim sanki nefes alıyo ya .. :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 İntahar edelim diyemi koydun bu resmi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
avluelathemindwing Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Acaba yazdıklarını okumadan baksaydık ne düşünürdük resim hakkında?.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 banada çoğu resim nefes alıomuş gibi gelir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 forumca intihar edelim .. :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 bu kıs bu aksam rüyama girer heralde cok baktım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 özellikle önce yazıyı koydum arkadaşlar alttaki resmide büyütmek sizin elinizde ben açtığımda doğrudan karşıma o resim çıkmıştı ve birkaç dakka bakakaldıktan sora yazıyı okuyabildim bazı resimlerde benzer şeyler olabiliyo fakat bu çok farklı ne biliyim acayp bişey tüyleri ürperiyo:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 dikkat et YUH kendine kiyma bu forumun sana ihtiyaci var dostum;) ne biliyim resim iste ama yaziyi okuyunca etkileniyorsun bence resimlerin en hosuma giden yani sana bakiyormus gibi olmalari ama bu beni intihara suruklemiyor sahsen:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 cok derın bakıyor.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
revenge Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 bana gore cok masum baska bi ozelligi yok digital ortamda daha ic parcalayici resimler bulunabilir... (ya da ben cok ruhsuzlastim ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bona Fides Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 İçimde çok enteresan şeyler uyandığını söyleyemicem.En çok etkileyen kısmı canlı bir çift göze bakıyor gibi oluşumdu.(bu arada.gözlerim bozuldu galiba:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 ben intihar hissetmedim de biz bütün bakanlar yarın ediomuşuz:D birtek gözleri gerçek gibi belkide bize tablonun canlandığı hissini verip buna da akıl sır erdirmeyip ölmemizi istiyorlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Yani... açıkçası bana hiçbirşey hissettirmiyor:) Beni çok daha fazla etkileyen resimler var hiçbiride canlı gözükmüyor:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Resimdeki kız çok tatlı , bu resim intiharmı ettirir ya sen eklemeye devam et bu resimleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 oyuncak bebeklere benzıyor resımde kı kız ya da mumdan yapılmış gıbı bırkac arkadasım amfetamın kullanıyor onlar genelde remın konustugunu veya hareket ettıgını ıdda edıyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2007 acaba bahsettiğin şifofrenlelr ve ağır depreyon gecirinler üzeirnde bir testmı yapıldı acaba intehar girşiminde bulunacakmı diye yoksa bir müzeye bu kızn resmini koydular altınada bu acıklamayımı yaptılar yani verilen bilgiler nasıl elde edildi resmin hasta olanlara bir etksisi varsa nereden geliyor yada intehar eden ama ölmeyen şifofrenler yada manik depresiflerin anlatığından yola cıkarak bu kızı cizdiler ve sonra tekrar denekleremi gösterdiler psiklojik hsatalılarlada ortak anlatılan şeyler yada ortak tetikleyici faktörler var ama resme bakıp intehar etmek bilimsel acıdan imkansız bu resmin onlarda bazı olaylara neden olması ve bu olaylar sonucunda intehara gitmesi olabilirki bunuda anlatmışsın aslında acaba ilk sorduğum sorulara cevap vermen mümkünmü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2007 Bence bu kız çok tatlı.Şahane gözleri var ya.Çok masum hem gerçekçi hem de yapma bebekler gibi bir görüntüsü var.Bu resim kime ait ki müzede sergileniyor.Hem böyle bir resmin tersten görüntüsünden bişey anlaşılmaz o şekilde sergilenilmesinin ne anlamı var ki.Yazıyı okuyunca dedim bu nasıl resimmiş felan diye ama bu kadar masum bir görüntü ve sadece bir resim intihara sebep olabilir mi hiç.Ama ben uzun bakmadım.Mercan gibi gözleri vardı kızın ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2007 kız baya güzelmiş ama ne intiharı. Bunun gibi bi resim koyulsaydı o şizofrenler ,hastalar yine intihar etmeyecekmiydi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2007 ben bu kızın gözlerinin içine 20 dakka baktım ve birşey olmadı evet sadece sanki canlı bir göze bakıyon ama korktum hadi aslı varsa lanetlenirsek taş mı kesecezz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2007 Ben de başka türlü birşey sanmıştım ama umduğpum gibi çıkmadı Ben de urum'un sorularına cevap bekliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2007 gözleri cok güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2007 güzel kizmis, intahar etmeye deger.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.