ShareThePain Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2010 arkadaşlar ben baya baya küçüklükten beri bisiklet binmeye başladım geçen yıla kadar nerdeyse hergün biniyorum ve bacaklarımda aşırı kaslanma oldu,hatta o kadar abartmıştım ki bisikeltle saate 90 km hıza çıkabliorudm ,her gün eve bacaklarım ağrıyarak geliyordrum,2 ay da body yaptım ordan da oldu,herneyse bacaklarım kollarıma ve gövdeme göre aşırı kaslı ve gerçekten güzel gözükmüyor,bunu eritmek için (yağları değil, bacağımda gram yağ yok) herhangi bir yol egzersiz vs biliyorsanız yazabilirmisiniz,atropi de olur fark etmez,he bir de aynı şekilde bacak kemiklerim kalın onu sanmıyorum inceleceğini ama yine bi egzersiz vs diyet falan önerirseniz çok sevinirim ,bir de bacağını küçülteceğine kollarını kalınlaştır diye öneride bulunmayın,şimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 bence öyle kalsın denediğin bişi vs zarar verebilir sonra vah vahlarsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 body çalış toplamda kas yap, sora World of Warcraft a başla hepsi sönsün ciddiyim en mantıklısı , bacaklarına göre dengeli bir biçmde kas yap sonrada antremanı bırak normale dön , WoW da kişisel önerimdir ama dikkat et obez olma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Benim de aynı sorunu yaşayan bir arkadaş vardı. Yıllardır böyle orantısız takılıyor:D . İki aylık body yapmanın etkisi olmaz ama çocukluktan beri bisiklet sürmek cidden etkilemiştir. Ayrıca küçük yaşlarda oluşmaya başlayan kaslar vücutta kalır. Tabi diyetle yağlar gibi kaslar da erir ama bu çok sağlıksız olur. Şu anki parçalı duran kas yapısı ise 1 yılda büyük oranda gider, istemesen de gider:D onu takma ama pek incelmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShareThePain Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 "Tabi diyetle yağlar gibi kaslar da erir ama bu çok sağlıksız olur" "bence öyle kalsın denediğin bişi vs zarar verebilir " zaten onu istiyorum atropi dedim ya,şey diycem Emir sen bilirsin bu body işlerini,bişey yemesem bütün gün depar atsam,ya da 1 ay alçıya falan aldırsam olabilir mi,ya kastırması önemli deil,,sonuçta no pain no gain Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShareThePain Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 ya aslında düşünüyoru mda birkaç gün bişey yemsem sırf su içsem hergün kardiyo tarzı falan yapsam da ben daha 16ım dayım gelişmemi engellesin istemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2010 iyi de sadece kaslar erimez ki. kasa bağlı sinirler, o siniri yöneten omurilik - beyin dokuları da erir. yani mantılı birşey değil hem kaldı ki fazka kas fazla yağdan kat kat iyidir. ilerlemesini önlersin. günlük hayatın da yürüyorsun merdiven çıkıyorsun kaslar hala çalışıyor. bence bırak görüntüsünü sağlığını yitirmene değmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShareThePain Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2010 "iyi de sadece kaslar erimez ki. kasa bağlı sinirler, o siniri yöneten omurilik - beyin dokuları da erir. yani mantılı birşey değil hem kaldı ki fazka kas fazla yağdan kat kat iyidir. ilerlemesini önlersin. günlük hayatın da yürüyorsun merdiven çıkıyorsun kaslar hala çalışıyor. bence bırak görüntüsünü sağlığını yitirmene değmez " ya of kaslar erimez zaten pardon başlıkta biraz hata yaptım ,hiçbi kas erimez yokolamz ,kas hücreleri bölünmez de ,sadece spor yaptıkça hücrelerin hacmi artar,hücre yokolmaz yani,istediğim de hürelerin küçülmesi diyebiliriz aynı şekilde sinir hücreleri de öyle,kendini çoğaltamaz ama bebeklikten beri omurlikle birlikte zuamasınn sebebi hücrelerin büyümesi,hücre sayısında artış yok,kaslardaki sinirler için de öyle sadece hacmi küçülür hücrelerin evet böyle bi yöntem arıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2010 Kalftan bahsediyorsun sanırım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2010 Gerçi her neden bahsediyorsan bir fikrim yok. Vücut geliştirme ile ilgili forumlarda sana yardımcı olabilirler belki bu konuda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.