Hush Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2010 Ne zor , verebilecek hiçbir şeyim yokken bunları istemek.. Bu demek ki..baharı sen getireceksin! Taşıyabilecek misin bir başka alemden, Güneşi,kuş seslerini, deniz kokusunu ruhuma? Bozkırımı çiçek bahçesine dönüştürebilir misin? Yaşamaya ikna edebilir misin bedenimi? Umrumda olabilir misin? Sana ördüğüm, öreceğim, sayısız duvara rağmen, Duvarın ardındakinden emin olabilir misin? Yeniden doğurabilir misin beni? Sabırla büyütebilir misin? Küçüğüm biliyorsun.. Şımarıklığıma aldırmadan, Kalbime kelebekleri salabilir misin? Kucağında sımsıcak esintilerle gelebilir misin kara kışıma? Hırçınlığıma sabredebilir misin? Gülebilir misin inatçılığıma? Aksidir sabahlar.. Rüyaların bittiği yerdir.. Rüyadan daha güzel olup, Cennete çevirebilir misin sabahları bile? Emin olabilir miyim? Beni ikna edebilir misin? Sabırlı olmalısın, Şımarık bir kız çocuğu içimdeki.. Bana sabrederken, beni sana sabırsızlandırabilir misin? Çok şey bunlar,biliyorum. Ama mantığıma inat, yapabilirsen gel. Araftayım, cehenneme de cennete de bir adım.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdeath Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 wuhuu çok güzel olmuş ya emeğne ellerine sağlık:) teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Ne istiyorum sorusunun uzunca bir cevabı oldu:) beğenmene sevindim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Ne istiyorum sorusunun uzunca bir cevabı oldu:) Üzgünüm bu istediklerini kimse sana veremez sen kendine bir şans vermedikçe.. Takmışsın kafayı cennete cehenneme oysa bunlar ilizyondur insan doğasının kuruntulu kurgularıdır umutla umutsuzluk arası sıkıştırmaktır kendini seni öldüren benliğinde boğulmayı yaşamak bilmek ne acı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 farkettiysen zaten verebilecek biri dünya üzerinde var diye yazmadım.. yaşadıklarımız çok mu gerçek? ki her ikisi de benzetmeydi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 haklısın nasılda farkedememişim! yaşadıklarımız hiçte gerçek değilse gerçek olmayan bir şey için üzülmek ne kadar gerçek? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 üzüldüğümü kim söyledi? gözyaşı geçiyor mu yazdıklarımda? farkettin işte. karşılaştırma yaptım.cennet veya cehennem ne kadar gerçekse yaşarken, yaşamak da o kadar gerçek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 özlemle gözyaşı kolkola geziyor ne özlemekten vazgeçebiliyoruz ne de gözyaşlarımızdan.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 özlemem için önce onunla olmam gerekmez mi?.. bunu becerebilen çıkmadı, tatmadığım şeyi nasıl özlerim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Belki bir gün bunu becerebilen biri çıkar ve bu tattığın duyguyu çok özlersin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 bunu becerebilen olursa zaten kendini özletmez.. bu kdar istekten sonra sanırım buna bir şey demez:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 beklentilerimizin çoğuna ne yazık ki pek sahip olamıyoruz belki yeniden doğurmaz yada sabırla büyütemez seni zaten kapılırsan bunları da aramazsın.. yazarken sorunun cevabını konunun başlığındada vermişsin hem yine de gayet hoş anlatmışsın ve bulman dileğiyle diyebiliyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 umarım:).. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 şair burada kısaca beni olduğum gibi sevebilir misin demiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 öyle de denebilir , anlatmadan anlaşılmıyor bazen:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Kendin bile sevemediğin kendini bin minnet bir başkasınca anlaşılabilmeyi beklemek ne garip! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Ne zor , verebilecek hiçbir şeyim yokken bunları istemek.. normal demedim zaten."mantığa aykırı" üstelik.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Bunları isteyebiliyorsan mutlaka verebilecek bir şeyin vardır bir tebessümündemi yok? bu bile yeterlidir bazen.. şimdi sen söyle hangisi mantığa daha fazla aykırı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 sence cennet müjdelenmiş biri gülümsemesini esirger mi ? ama olmayan birine de gülümsenmez ki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 cennetle müjdelenip müjdelenmediğini bilemem sadece şu kadarını söyleyebilirim: O sana bunları veremiyorsa sen ona bunları sağlıyabilirmisin? Yoksa budamı "mantığa aykırı" başlıkta olduğu gibi? Ne zor , verebilecek hiçbir şeyim yokken bunları istemek.. Bu demek ki..baharı sen getireceksin! Taşıyabilecek misin bir başka alemden, Güneşi,kuş seslerini, deniz kokusunu ruhuma? Bozkırımı çiçek bahçesine dönüştürebilir misin? Yaşamaya ikna edebilir misin bedenimi? Umrumda olabilir misin? Sana ördüğüm, öreceğim, sayısız duvara rağmen, Duvarın ardındakinden emin olabilir misin? Yeniden doğurabilir misin beni? Sabırla büyütebilir misin? Küçüğüm biliyorsun.. Şımarıklığıma aldırmadan, Kalbime kelebekleri salabilir misin? Kucağında sımsıcak esintilerle gelebilir misin kara kışıma? Hırçınlığıma sabredebilir misin? Gülebilir misin inatçılığıma? Aksidir sabahlar.. Rüyaların bittiği yerdir.. Rüyadan daha güzel olup, Cennete çevirebilir misin sabahları bile? Emin olabilir miyim? Beni ikna edebilir misin? Sabırlı olmalısın, Şımarık bir kız çocuğu içimdeki.. Bana sabrederken, beni sana sabırsızlandırabilir misin? Çok şey bunlar,biliyorum. Ama mantığıma inat, yapabilirsen gel. Araftayım, cehenneme de cennete de bir adım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2010 Ne zor , verebilecek hiçbir şeyim yokken bunları istemek.. o veremiyorsa ne işi var benimle?.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2010 Çok şey bunlar,biliyorum.. sen istersen sana bunları ve daha fazlasını verebilir birileri sen istersen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2010 ördüğüm, öreceğim, sayısız duvara rağmen, zor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2010 Mantığa Aykırı.. Kalbime değil:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2010 benimkiler beraber çalışıyor ne yazık ki:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.