kracs Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2010 İlluminati'yi bir çoğumuz zaten biliyoruz. Bu videoda insanların özellikle Amerika halkının nasıl köleleştirildiğine dair en açık kanıtları bulucaksınız.Üstelik yalnız bununla kalmayıp bir çok gerçeği de öğreneceksiniz.Hayatımızın aslında lunapark olduğunu, bütün eğlence amaçlı aktivitelerin ve cihazların aslında bu örgütün halkın zihnini meşgul etmeye düşüncesizliğe itme yolunda kullanıldığını, bu sayede icraatlerini sessizce ve gizli olarak gerçekleştirdiğine, dünya savaşlarının arkasında yine bu örgütün olduğunu öğreneceksiniz... Zeitgeist Movie yapımcıları tarafından hazırlanmış ve türkçe alt yazıya çevrilmiştir. 3 part'lık bölüm tek videoya konulmuş dolayısıyla biraz uzun. Eğer 2 saatlik boş vaktiniz varsa bu boşluğu bununla değerlendirin derim. buradan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 neden kimse yorum yapmamış ki bi tek benim boş vaktim var heralde izleyim bakalım ------------------------------ uzun zamandır ortalarda dönen dalga. 2.yi izlemişim 1.si başka bişeymiş gibi geldi yarım saat bekledim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Arrivals mı? Linke tıklamadım zamanım yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Epiphanes Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Bu "zeitgeist" burada illuminati değil dünyayı yöneten çokuluslu devasa şirketlerin, bunlara bağlı (daha doğrusu bağımlı) çalışan devlet yöneticileri var. Sığ bir inanç eleştirisi ile başlayıp sonra da dünyanın hemen her zaman olduğu gibi nasıl ekonomi temelinde belirlendiğini anlatan, dünyayı tek bir yanıyla, en kolay anlaşılan yanıyla tutup anlatmayı deneyen bir yapım var. Bu son dediğimde biraz başarılılar... Ben illuminatiyi çok bekledim burada ama yoktu. bu belgeselden de gizlenmişler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.