Jethro Oluşturma zamanı: Mart 7, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 7, 2010 Online Oyunlar bölümü açılabilirmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2010 Ben bu öneriye karşıyım =) Çünkü bana göre eğlence bölümü bile gereksiz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2010 Halbuki güzel olurdu bir oyun belirlerdik turnuvalar felan düzenlerdik yok clan felan kurardk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2010 Site içeriğine ters. Diğer forumlarla aynı konu ve temaya sahip değil fark ettiysen... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2010 zaten bizi kendine çeken de bu farkı değil miydi?? (klasik forumlardan farklı oluşu..) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2010 Kusura bakmayın böyle düşünmemiştim .çok pardon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2010 Sitede böyle bir bölüm açamayız evet arkadaşlar sebebi belirtmişler zaten.. ama sosyal gruplarda o işi çözebilirsiniz belki meraklısı varsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2010 Vardı yanlış hatırlamıyorsam ilk zamanlar böyle bi uygulama ve oldukça da aktifti, güzel oyunlar vardı. Ama şimdi bakınca harbiden ne gerek var diyor insan onlarca oyun sitesi dururken... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
esen Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2010 sitenin konsepti çok ürkütücü duruyor. zemin siyah yazılar kırmızı okumakta zorluk çekiyorum...ilgilenirseniz...teşekkürederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.