MistikRuh Oluşturma zamanı: Mart 9, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 9, 2010 Biliyorum bunada Fake Diyeceksiniz Birşekilde Ama Ben İzleyince irkildim Çünkü Uzaylıların yani Dünya Dışı Varlıkların Sırf Uzay Gemisiyle Gelmiyor Dünyamıza , Onlar Geçit lerle de gelme Teknikleri var http://www.youtube.com/watch?v=c_AZLdltwMA Adresinden izleyin , Işıkla kalın.=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 akşam akşam izleyemem ben bunu korktum önce birileri izlesin yorumlara göre belki ilerleyen saatlerde izlerim ((= Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 nie öyle yürüyo arkadaş..parmaklarının ucunda neyse valla gerçek olabilir ben bu tarz şeylere inanırım ama artık o kadar yapma videolar var ki gerçek olmama ihtimali daha ağır basıyo.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 Büyük ihtimal fake . ama gerçekte olabilir .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vahshe Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 İnsana cok benziyo Yada biz sandıgımız uzaylılara cok benziyoruz ahaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 nie öyle yürüyo arkadaş..parmaklarının ucunda neyse valla gerçek olabilir ben bu tarz şeylere inanırım ama artık o kadar yapma videolar var ki gerçek olmama ihtimali daha ağır basıyo.. bak arkadaş ne güzel demiş parmak uçlarında yürüyor ve sağa sola bakıyor yakalanmayayım diye , ve bilmem dikkat ettinizmi kafatası grey alien şeklinde ve tipi incecik , İyi Bir İzleyici Titreşimleri alır, Ben Tümünü Bilemem Ama O Sahnenin Fake olmadığına eminim tabi inanmayanlarada saygımız sonsuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 İnsana cok benziyo Yada biz sandıgımız uzaylılara cok benziyoruz ahaha Katılıyorum vashe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 İnsana cok benziyo Yada biz sandıgımız uzaylılara cok benziyoruz ahaha Katılıyorum vashe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 bak arkadaş ne güzel demiş parmak uçlarında yürüyor ve sağa sola bakıyor yakalanmayayım diye , ve bilmem dikkat ettinizmi kafatası grey alien şeklinde ve tipi incecik , İyi Bir İzleyici Titreşimleri alır, Ben Tümünü Bilemem Ama O Sahnenin Fake olmadığına eminim tabi inanmayanlarada saygımız sonsuz Asıl biri sizi onun uzaylı olduğuna inandırmak için bu özellikleri aşırı belirgin şekilde biçer. O görünmemeye çalışsa böyle acizce bir yöntemle yapmazdı bunu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 Asıl biri sizi onun uzaylı olduğuna inandırmak için bu özellikleri aşırı belirgin şekilde biçer. O görünmemeye çalışsa böyle acizce bir yöntemle yapmazdı bunu. tabi o teoride doğru =) ama bilemiyorum içimden bir his inancımı arttırıyor , zaten ufolara büyük inancım var , Rüyalarımda bile görürüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 hırsız uzaylı) kesin hırsızlığa girmiş ya da adam karısnı aldatmış eve öyle giriyo:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2010 Öncelikle Bu Paylaşim İçin Çok Teşşekkur Ederim Ama Bence Bu Video Fake 2.side Fake Olmasa Bile Başkasinin Mülküne İzinsiz Girmiş Ayni Dünyaya İnsanlarla Dalga Geçer Gibi Girip Çıkan Uzaylılar Gibi O mülk Benim Mülküm Olsa ve Ben Onu Orda Yakalasam ........ Benim Fikrim Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2010 sakın Michael Jackson'un hayaleti olmasın... (kötü bir fake...) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2010 arkadaşının ziyaretine gelmiştir marsta ünlü olur artık yürüyüşü uzaylı bildigin...ama net degil ki insanda yapıyor olabilite.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2010 Kadının Kocası Dolabın Kapağını Açtığında "Şimdi tren bekliyordum desem inanırmısın" diyen tarzı bir uzaylıya benziyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wolcanus Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2010 vay bacaksız vayyy çakala bak sinsi yürüyo birde xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kobrazehri Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 Nedense hep böyLe koridorLarın sonunda oluyorLar ve hiç net çıkmıyorLar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackPitch Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 Bence videonun ilginç yanı.O varlığın uzaylı olup,olmadığı aksine orada ne işi olduğu meraklandırıyor beni.Neden o binanın içinde sessizce yürümeye çalışıyor ki.Zaten ayrı boyutlara rahatlıkla girebilirlerdi.Eminim ki bizim teknolojimizi de az çok biliyordur ki iş ortamlarında çoğu binalarda kamera olabileceğini herkes bilir.Ki o zaman neden salınarak yürüsün? Fake diyeceğim içimden gelmiyor çünkü artık kendilerini göstermelerini ciddiyetle bekliyorum.Arada içimden geliyor karanlık havalarda dışarıya çıkıp belki havadan bir ufo aracı geçerde bende onu şans eseri belki görebilirim diye ümitleniyorum hergün.Şimdi bir insan bunu yapmış diyeceğim ama vicut yapısı zaten bir kişi üzerine grimsi birşey bile giyse o incelikte olamaz.Unutmayın her ne kadar fake video yapılabiliyorsa,bunun da fake olup olmadığını bir o kadar kolay anlaşılabilir.Belli programlar ve zoom'larla ortaya çıkar tabiki.Ki ayrıca bu kadar küçük boyda olmaları da dikkat çekici.Daha çok bizim bedenlerimize yakın boyda fakat beyin gücüne yöneldiklerinden kafa yapısının vicuduna oranla büyük olup boyununda bu kadar kısa olmamasını düşündüm.Tabiki evrende tek bir uzaylı türü yok.Daha çok fazla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SPARROW Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 uzaylı diye bir canlı yoktur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 uzaylı diye bir canlı yoktur Nasıl bu kanıya vardınız ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 özürlü uzaylı:rofl: şaka bi yana fake gibi fakat o boyutlarda ve incelikte bir insan yok diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.