Wasteland Oluşturma zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 11, 2010 ``UFO DİYE BİR ŞEY YOK`` http://www.aa.com.tr/images/stories/AA_KATEGORILER/EGITIM_BILIM_001/ufo.jpghttp://st2.tumgazeteler.com/t/2/img/spacer.gif ÇANAKKALE- Burak Akay- Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ulupınar Gözlemevi Müdürü Prof. Dr. Osman Demircan, ``Ufo görüldüğü`` yönündeki iddiaların gerçekle bir ilgisinin olmadığını öne sürerek, ``Ufo diye bir şey yok, ancak bu, evrende yalnız olduğumuz anlamına gelmiyor` dedi. Prof. Dr. Demircan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ``ufo``nun kanıtı bulunmayan bir durum olduğunu belirtti. ``Ufo görüldü`` yönündeki iddiaları ortaya atanların gündem maddesi yaratma çabası içinde bulunduklarını savunan Prof. Dr. Demircan, ``Bu kişiler ya gazetelerin ve televizyonların tirajlarını artırıp prim yapmaya çalışıyorlar, ya da bazı kuruluşlarda çalışan insanları kandırıp onların paralarını alıyorlar`` diye konuştu. Ufoların düşünüldüğü anlamda olmadığını kaydeden Demircan, şöyle konuştu: ``Ufo diye bir şey kesinlikle yok, ancak bu, evrende ve uzayda `yalnız` olduğumuz anlamına gelmiyor. Başka yerlerde de yaşam alanları olabilir, fiziksel yaşam aynı olabilir. Ancak bırakın ulaşımı o kadar uzak bir alanla haberleşmek bile mümkün değil. Gökyüzünü sürekli tarayan gözlem evleri var. Her saatte bir tekrar tararlar, tekrar incelerler. (Yeni bir şey, bulgu, cisim var mı?) diye sürekli tarıyorlar. Bunlar arşivlerde, dijital arşivlerde mevcut. Görmek isteyenler, arşiv sitelerine girip inceleme yapabilir. Bilim adamları `ufo` diye bir şey görmüyor. Çünkü öyle bir şey yok. `Ufo gördük, ufo var` diyenler ve tekrar tekrar gündeme getirenler bu alanla hiçbir bilgisi olmayan kişiler. Optik bilmiyorlar, matematik bilmiyorlar, fizik ve kimya bilmiyorlar, fotoğrafçılıktan hiç anlamıyorlar. Kısacası bu konularla kendilerini ve birilerini kandırmaya çalışıyorlar.`` every living creature on earth dies alone HABERLERDEN ALINTIDIR TARAFSIZ BİR OKUR OLARAK EKLEDİM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LorDArthaS Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Ben ufolara inanıyorum. Ama tabi kimse olup olmadığına dair kesin olarak konuşamaz ! Ama şunu söyleye bilirim ki inananlar mesela bir olayla kaşılaşıp veya birşey görüp ona dayanarak inanır peki inanmayanlar neye dayanarak inanmaz onu açıklarmısın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Ben ufolara inanıyorum. Ama tabi kimse olup olmadığına dair kesin olarak konuşamaz ! Ama şunu söyleye bilirim ki inananlar mesela bir olayla kaşılaşıp veya birşey görüp ona dayanarak inanır peki inanmayanlar neye dayanarak inanmaz onu açıklarmısın? aynen katılıyorum İnanmayana saygı duyarım ama ufolar kesinlikle gerçek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Hmm demek yok .. Ufolar üstünde geçen uçaklar kadar gerçektir hatta daha gerçektir . http://www.youtube.com/watch?v=w5ORnKr7xlE Hala daha neleri tartışıyoruz ... ... Sizcede bunlar fakemi .. Yada http://www.siriusufo.org/tr/default.asp Adresinden fotoğraflara bakabilirsiniz . Öncelikle başlığı okuyunca kendi kendime güldüm , uzay keşfedilecek adamlar yolculuğu planlıyor hala başka gezegenlerin ve canlıların o canlıların kabulünü yapmak niye bukadar zor tanrı belkide insandan daha üstün yada daha aptal canlı yaratmasını neden kabullenmezler dimi ama , bu çekilen bütün ufo filmleri sizce hep hayal ürünündenmi geliyor , Sanmıyorum ve bu Başlığa Gülüp Geçiyorum, Sonrasında darkestHours arkadaşıma katılıyorum ve realite videolarını paylaştığı için Tebrik ediyorum en güzel videoda haiti de olan şahsen videoyu çekenin yerinde olmak o heyecanı şu hayatımda tatmak çok isterdim =) ışıkla kalın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buzii_tazy Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 bilmediğimiz ve aklımızın ermediğine yok demek en kolayı haberi okuyunca ister istemez güldüm:) yok da niye yok?yok işte.. şu zihniyetleri ışınlasalar ya başka gezegenlere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 bu başlıgı ilk gördügümde gülmekten yarıldım... arkadaş kendi capında ufo yok demiş atmış ölesine....zaten ufo die bi yaşam formu yok ki :D bilinmeyen nesne anlamına geliyor...bizimkilerde öyle isimlendirmişler...:D kendiside demiş zaten evrende yalnız olmadıgmız anlamına gelmez diye..ozaman neyin tartışmaşını yapıo bu malpaçino... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 okumamıştım konuyu hemen başlıga göre yazdım...okuyunca direk yerlerdeyim okadar tarıyoruz birşey yok diyor arkadaş :D:D:D:D:DD::DD:D:D::D: mmmmm ..belki teknoloji olarak bizden önde olabildikleri içindir:D:Dd.D kekolayzır ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Ben fake olmadığına inanıyorum gerçek bana göre Ama fake olduğuna inananmayanlara saygı duyarım Hayır birde yalvarıyorum size bizim türk milletindemi bu var yoksa avrupadada varmı fake lafı ağza sakız gibi oldu, tamam inandırmaya çalışmıyoruz elbet ama hangi foruma baktıysam bu ufo videoları bölümünde fake deyip işin kolayınamı kaçıyorlar yoksa hala kendini inandıramıyorlarmı, Burda inanç sistemi önemli elbette inanmayana saygımız sonsuzda ben ölüp gitmeden önce ha arkadaşım bu fake değil gerçek diyeni birtek sende gördüm zaten darkesthours birde avustralyadaki çiftlik evindeki uzaylı videosunda bu yüzden türünün tek örneğisin diyorum diğer arkadaşlarada saygılarımı ve ışığımı eksik etmiyorum =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 bu ufo videolarından sadece ama sadece bir kere de bulanık değil de ayna gibi olanını görelim yav bu seferde denilecek ki telefon kamerasıyla çekiliyor, telefon kamerası 6 yıl önce çıkan ilk kameralı telefonlardan değilse gayet net çeker. bu videoları çekerken nedense hep kötü kameralı bir telefon yada kaydetme cihazı oluyor. net olanlarıda var hakkını yemeyelim ama onlarda cisim çok havada olduğu için cismin neye benzediğini bile anlamıyorsun. nedense hep net görüntüler çokk havada veya uzaktaki bir cismi çekiyor, o cisimde ne belli olmuyor. ya kardeşim bir tane bile çok net bir video olmaz mı olmaz. olmayınca olmuyor. ufo olabilir ama bunun dünya dışı yaşamla alakası olduğuna inanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Videoların gerçek olup olmadığını bir kenara bırakıp lütfen konuya dönelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 bu ufo videolarından sadece ama sadece bir kere de bulanık değil de ayna gibi olanını görelim yav bu seferde denilecek ki telefon kamerasıyla çekiliyor, telefon kamerası 6 yıl önce çıkan ilk kameralı telefonlardan değilse gayet net çeker. bu videoları çekerken nedense hep kötü kameralı bir telefon yada kaydetme cihazı oluyor. net olanlarıda var hakkını yemeyelim ama onlarda cisim çok havada olduğu için cismin neye benzediğini bile anlamıyorsun. nedense hep net görüntüler çokk havada veya uzaktaki bir cismi çekiyor, o cisimde ne belli olmuyor. ya kardeşim bir tane bile çok net bir video olmaz mı olmaz. olmayınca olmuyor. ufo olabilir ama bunun dünya dışı yaşamla alakası olduğuna inanmıyorum. Bulabildiklerim bunlardı ... Kalitelisini bulsam koyardım .. Daire şeklindeki ufoların dünya dışından geldiklerine bende inanmıyorum .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 bu ufo videolarından sadece ama sadece bir kere de bulanık değil de ayna gibi olanını görelim yav bu seferde denilecek ki telefon kamerasıyla çekiliyor, telefon kamerası 6 yıl önce çıkan ilk kameralı telefonlardan değilse gayet net çeker. bu videoları çekerken nedense hep kötü kameralı bir telefon yada kaydetme cihazı oluyor. net olanlarıda var hakkını yemeyelim ama onlarda cisim çok havada olduğu için cismin neye benzediğini bile anlamıyorsun. nedense hep net görüntüler çokk havada veya uzaktaki bir cismi çekiyor, o cisimde ne belli olmuyor. ya kardeşim bir tane bile çok net bir video olmaz mı olmaz. olmayınca olmuyor. ufo olabilir ama bunun dünya dışı yaşamla alakası olduğuna inanmıyorum. Antonio Urzi diye birini tanımayıp böyle bir yorumda bulunmak içimdeki volkanları patlatıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Bulabildiklerim bunlardı ... Kalitelisini bulsam koyardım .. Daire şeklindeki ufoların dünya dışından geldiklerine bende inanmıyorum .. ya zaten sana değildi yazım. geneli böyle o bakımdan diyorum Antonio Urzi diye birini tanımayıp böyle bir yorumda bulunmak içimdeki volkanları patlatıyor. seni gerçekten anlıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Streetpati Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Ben ufoya değil inanmak aklımdan geçirmiyorum ama olay şu ufo değil insan var bir yerlerde koca evren yalnızca onun trilyarda 1 biri olan bir dünya için yaratılmamıştrı bence başka bir yerde bana göre insanlar var ama burunları ufak gözleri kocaman ufolar ddeğil bizim gibi birileri olduğu kanatindeyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Ben ufoya değil inanmak aklımdan geçirmiyorum ama olay şu ufo değil insan var bir yerlerde koca evren yalnızca onun trilyarda 1 biri olan bir dünya için yaratılmamıştrı bence başka bir yerde bana göre insanlar var ama burunları ufak gözleri kocaman ufolar ddeğil bizim gibi birileri olduğu kanatindeyim İşte o inandığın insanların kullandıkları ulaşım araçlarına ufo denmekte. Zeta reculli'lere yani koca kafalı gri varlıklara ufo denmemekte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Zeta reticuli yıldız takımından geldiklerini nerden biliyorsun ashtar merak ettim . Bende Zeta reticuli yıldız takımından geldiklerini duymuştum .. Ama şüphelendim .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AtillaGenis Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 http://www.yasaktube.net/m8sT0mxp5tE-video-ALIENS-BELIEVE-IT.html# Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Video bulunamadı diyor .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AtillaGenis Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 var burdan girdim gene, pencerede önce reklam var, reklamı geç butıonuna bas sonra çalıştır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 ufonun anlamı undefined flying object tir. yani ne olduğu belirlenemeyen uçan cisim. ufo kelimesini silindirik uçan dairelerle bir tutmamak gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deviler Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Ben ufoya değil inanmak aklımdan geçirmiyorum ama olay şu ufo değil insan var bir yerlerde koca evren yalnızca onun trilyarda 1 biri olan bir dünya için yaratılmamıştrı bence başka bir yerde bana göre insanlar var ama burunları ufak gözleri kocaman ufolar ddeğil bizim gibi birileri olduğu kanatindeyim Kesinlikle katılıyorum daha kendi yıldız sistemimizi var olmamızdan 3000 yıl (Aşagı yukarı belkide daha fazla)sonra inceleyipte zar zor haritasını çıkarıp gezegenleri bulduk sonsuz evren sadece bizim için yaratılmadı ya!! Bunun düşüncesi bile çok saçma ve gülünç belki bizden zeki canlı formları belkide daha geri ama kesinlikle vardır! Gözlem Evlerine Nasıl Yakalanmadıklarından Bahsetmiş Adamlar Taa Nereden Nereye Gelecek Teklonojiye Sahip Senin Kıytrık Şeyinemi Yakalanacak Arkadaş!?!?!?(Aklıma Alien Vs Predator Geldi Görünmezlik Özelllikleri )Tamam Haberlerdeki Gazetelerdeki Falan Resimleri Videoları Geçtim Hadi Kimisi Yakın Temas Sağlamış Kimisi Kaçırılmış Bunların Sayısı Oldukça Fazla Hepsi Örgütleniptemi Gördük Demiyolar ya Fark Ettiyseniz Zaten Bu Konuya Hiç Deyinmemiş Neden Çünkü Verecek Cevabı Yok ''Sallayalım Bişeyler Ya Tutarsa Zaten Sınav Sorularını Sallayarak Şuanki Konumuma Geldim Ha Gayret Buda Tutar Belki()Mantıgıyla Yazılan Bir Yazı Çok Konuştun Hadi İyi Yakşamlar.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 Bu Konu Bir Haber Gazetesinden Aynen Alıp Yapışdırdım Ben Varyada Yok demiyorum Bu Konu Bir Haber Gazetesinden Aynen Alıp Yapışdırdım Ben Varyada Yok demiyorum Daha Dorusu Olup Olmamasi Umurumda Değil Sadece Bilgi amaçlı Koydum Buraya Bana Hakaret Vari Konuşmalarda Bulunmayin Bana Malpaçino diyen Arkadaşa Özellikle Kendinin Direk MAL Olduğunu Söylüyorum BU BENİM FİKRİM DEĞİL SADCE BİR HABER KÜPÜRÜ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Chakra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2010 ben kendim gözümle ufo gördüm nerde ufo yokmuş fethiyede gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2010 bu evrende yalnız olmadığımı Kurandada görebiliriz yine yanlış anlaşılmak istemem tabi dini bilgi veriyorum diye ama Cuma Süresi Ayet biri okursanız evrende yalnız olmadığımızın kanıtını görebilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2010 Arkadaşlar inanç meselesi gerçektende.Bazıları görmeden inanmaz,bazıları görmeden inanır.görecelilik ön planda fakat.Gerçekten de UFO üzerinden prim yapılmak isteniyor buda insanların inanmasını engelleyen bir faktör.Ben sonuna kadar inanan birisiyim.Bir gün hepimizin inkar edemiyeceği bir bilgi veya haber olursa burada tartışırız yine (o güne çok kalmadı) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.