MistikRuh Oluşturma zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 11, 2010 (düzenlendi) Mynet haberde ve siriusufo da okuduğum habere göre adamın biri mutfağında iş yaparken gökyüzünden bir ses geldiğini görür adam çiftlik evinde çiftçiymiş tabiki , hatırladığım kadarıyla bunun meteor olduğunu kanıtlamak için kamerasını alıp gecenin bir yarısı bu meteoru arayış derdindedir. çünkü mükemmel ötesi birşeyi kanıtlamak peşindedir, Video kaset uzun olduğu için en önemli parçayı kesip youtube ve diğer video paylaşım sitelerinde yayınlamışlar, Not: Adam Gördüğü manzara karşısında kamereyı bırakıp kaçar ancak gündüz gözüyle tekrar herhalde bir şekilde almıştırki Bunu Tüm Dünyayla Paylaşmıştır. İzleyebilirsiniz. Nisan 15, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Fake değil .. Bu gerçek .. ellerine sağlık mistik İlk izlediğimde kostüm sandım ama gerçek .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Fake değil .. Bu gerçek .. ellerine sağlık mistik İlk izlediğimde kostüm sandım ama gerçek .. yok mynet zaten fake haber vermez kanımca siriusufo yu bilmem ama mynet haberler sağlamdır, bende kostum sandım ama sanki cinsel organıda yok onada dikkat ettim , Baksana adam zaten kalpten gidiyordu ayy ben olsam garip çığlık atar kaçarım gerçi hem istiyorum görmek hemde korku var işte , Birşey Değil canım benim en sevdiğim videolardan üstelik Realite içeriyor ufo yok diyenlerede burdan duyrulur , Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Benim anlamadığım adam yanındaki uzaylıyı neden görmüyor. Gözünü tamamen kameraya dayamış da öyle yürüyormuş galiba. Ayrıca şunlara Ufo demeyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 adam kamerayla kanıt peşinde ama bir yandanda nefes nefese korkudan , evet ya yalnışlıkla ufo demişim Dünya dışı varlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 O olay çok dikkatimi çekti işte. Adam uzaylı kameranın objektifine girene kadar ürkmüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vahshe Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Cinsiyeti varmıydı ben pek anlayamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Cinsiyeti varmıydı ben pek anlayamadım yok bende anlayamadım işte bayan galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.