Jump to content

Avustralya'daki Çiftlik EvindeKi Uzaylı

MistikRuh

Önerilen Mesajlar

Mynet haberde ve siriusufo da okuduğum habere göre adamın biri mutfağında iş yaparken gökyüzünden bir ses geldiğini görür adam çiftlik evinde çiftçiymiş tabiki , hatırladığım kadarıyla bunun meteor olduğunu kanıtlamak için kamerasını alıp gecenin bir yarısı bu meteoru arayış derdindedir. çünkü mükemmel ötesi birşeyi kanıtlamak peşindedir, Video kaset uzun olduğu için en önemli parçayı kesip youtube ve diğer video paylaşım sitelerinde yayınlamışlar,

Not: Adam Gördüğü manzara karşısında kamereyı bırakıp kaçar ancak gündüz gözüyle tekrar herhalde bir şekilde almıştırki Bunu Tüm Dünyayla Paylaşmıştır.

İzleyebilirsiniz.

AurorA tarafından düzenlendi
kod eklendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Fake değil .. Bu gerçek .. ellerine sağlık mistik

İlk izlediğimde kostüm sandım ama gerçek ..

yok mynet zaten fake haber vermez kanımca siriusufo yu bilmem ama mynet haberler sağlamdır, bende kostum sandım ama sanki cinsel organıda yok onada dikkat ettim :D , Baksana adam zaten kalpten gidiyordu ayy ben olsam garip çığlık atar kaçarım gerçi hem istiyorum görmek hemde korku var işte :D , Birşey Değil canım benim en sevdiğim videolardan üstelik Realite içeriyor ufo yok diyenlerede burdan duyrulur , Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...