nickmickyok Oluşturma zamanı: Mart 15, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 15, 2007 Aynı Tiyatronun Karakterleri... Hep aynı oyunun karakteriydik Aynı sahnede karşılaşırdık Aynı heyecanla başlardık Aynı öfkeyle ayrılırdık… Geceleri başkaydık Sabahları bambaşkaydık Yüreklerimiz titrerdi Kavuşma anlarının heyecanı Ayrılma anının öfkesiyle kapatırdı perdesini Hiç anlamayan gözlerimizde… Sanırım aynı tiyatronun baş kişisi Aynı oyunun prensesiydin Ben ise hep kapıcının oğlunu oynuyordum Yalancı bir sahnenin soğukluğunda Hep gözlerine ağlıyordum… Ben garip bir çoban oluyordum Sen ise şehirli güzel bir kız Suskunluğuma doyamıyordum Hep aynı terane Koyunları kuzuları kaçırıyordum Gözlerine hep gözlerine dalıyordum Ufku bir türlü bulamıyordum Yine başa dönüp ağlıyordum… Bazen sahnenin ortasında repliklerimi Bazen hareket etmeyi unutuyordum Çünkü seni düşünürken konuşmamaya Seni düşünürken hareket etmemeye İnan bana bir tanem çok alışıyordum… Hep aynı sahnede çıkacaksın karşıma Ama roller hep farklı olacak Hep başka gönül derdinde olacaksın Ben ise hep sana aşık kalacağım Hiç tükenmeyen bir telaşla Hep o rolü almaya çalışacağım… Yine olmayacak biliyorum Aynı heyecanla geleceğim tiyatro salonuna Aynı terane dönecek yine salonda Biri elini omzuna atacak Bozulacağım Sus bakma köylü çocuğu diyecek içimdeki Gözlerimi kapayacağım Gönlümü tutacağım Göz yaşlarım akmayacak Acıyla haykıramayacağım… Rüya Deniz Demir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.