boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 11, 2010 Late that night i awoke from my sleep Hearing unknown voices laughing insane Grandma' was one, oh it's coming from the room next to mine It's grandma' room the invisible guests As i stood there alone in the dark Peeking through the keyhole, couldn't believe my eyes I'd never seen anything like it, only Grandma' was inside the room Speaking to no one the invisible guests Cups were rising in thin air and then emptied on the floor Suddenly the door was open and Grandma' said "do come in my little friend" Missy and mother were sleeping downstairs If they could see me in grandmother's chair Grandmother said "look me deep in the eyes You will forget what you saw here tonight" "i will let you in on the secret of this house The secret of amon that's what we call this house Now i want you to go back to sleep, Now go back to sleep my dear" The invisible guests Cups were rising in thin air and then emptied on the floor Suddenly the door was open and Grandma' said "now you must go back to sleep" "go to sleep" ------------------------------------------------------------------------- Gecenin geç saatlerinde uykumdan uyandım Garip sesler duyuyordum delicesine güle sesler Biri büyükanneninkiydi yan odadan geliyordu Bu büyükannenin odası görünmez misafirler Karanlıkta yalnız başıma dururken Anahtar deliğinden bakınca gözlerime inanamadım Daha öncü hiç böyle birşey görmemiştim,sadece Büyükanne içerisindeydi odanın Kimseyle konuşmuyordu görünmez misafirler Bardaklar havada uçuşuyor sonra geri boşalıyorlardı Aniden kapı açıldı ve Büyükanne dedi ki "içeri gir küçük arkadaşım" Missy ve annem aşağıda uyuyorlardı Eğer beni büyükannenin sandalyesinde görebilseydiler Büyükanne dedi ki "gözlerimin içine bak Bu gece burada gördüklerini unutacaksın" "senin bu evin sırrını bilmene izin vereceğim Amon un sırrını bu eve bu adı verdik Şimdi uyumaya gitmeni istiyorum Şimdi uykuya dön tatlım" Görünmez misafirler Bardaklar havada uçuşuyor sonra yere boşalıyorlardı Aniden kapı açıldı ve Büyükanne dedi ki "şimdi uyumaya gitmelisin" "uyumaya git" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 King diamond , her albümü sinema keyfinde , müzik mi dinliyorum korku filmi mi izliyorum diye düşünürüm hep , özellikle the eye ve abigail albümleri fena yapıyor beni . Sağol hacı paylaşım için . Dinledim tirstim gene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 aynen yahu hele izleyince daha bi başka oluyor dediğin gibi korku filmi edası ve birçokları gibi böğürerek korkutmuyor gülüşü yetiyor adamın :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Parçayı da ekliyeyim dedim sözleri okurken dinlersiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.