boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 12, 2010 Not: ALINTI DEĞİLDİR... Büyük arkana : 0 - Joker - Hava I - Büyücü - Merkür II - Başrahibe - Ay III - İmparatoriçe - Venüs IV - İmparator - Koç V - Başrahip - Boğa VI - Aşıklar - İkizler VII - Araba - Yengeç VIII - İstek - Aslan IX - Ermiş - Başak X - Yazgı Çemberi - Jüpiter XI - Güç - Terazi XII - Asılan Adam - Su XIII - Ölüm - Akrep XIV - Zaman - Yay XV - Şeytan - Oğlak XVI - Kule - Mars XVII - Yıdız - Kova XVIII - Ay - Balık XIX - Güneş - Güneş XX - Vahiy - Ateş XXI - Dünya - Satürn Küçük Arkana : Çubuklar : Çubukların Ası : Ateşin gücü Çubukların İkilisi : Koçtaki mars Çubukların Üçlüsü : Koçtaki güneş Çubukların Dörtlüsü : Koçtaki venüs Çubukların Beşlisi : Aslandaki satürn Çubukların Altılısı : Aslandaki jüpiter Çubukların Yedilisi : Aslandaki mars Çubukların Sekizlisi : Yaydaki merkür Çubukların Douzlusu : Yaydaki ay Çubukların Onlusu : Yaydaki Satürn Kupalar : Kupaların Ası : Suyun gücü Kupaların İkilisi : Yengeçteki venüs Kupaların Üçlüsü : Yengeçteki merkür Kupaların Dörtlüsü : Yengeçteki ay Kupaların Beşlisi : Akrepteki mars Kupaların Altılısı : Akrepteki güneş Kupaların Yedilisi : Akrepteki venüs Kupaların Sekizlisi : Balıktaki satürn Kupaların Dokuzlusu : Balıktaki jüpiter Kupaların Onlusu : Balıktaki mars Kılıçlar : Kılıçların Ası : Havanın gücü Kılıçların İkilisi : Terazideki ay Kılıçların Üçlüsü : Terazideki satürn Kılıçların Dörtlüsü : Terazideki jüpiter Kılıçların Beşlisi : Kovaaki Venüs Kılıçların Altılısı : Kovadaki merkür Kılıçların Yedilisi : Kovadaki ay Kılıçların Sekizlisi : İkizlerdeki jüpiter Kılıçların Dokzlusu : İkizlerdeki mars Kılıçların Onlusu : İkizlerdeki güneş Diskler : Disklerin Ası : Toprağın gücü Disklerin ikilisi : Oğlktaki jüpiter Disklerin Üçlüsü : Oğlaktaki mars Disklerin Dötlüsü : Oğlaktaki güneş Disklerin Beşlisi : Boğadaki merkür Disklerin Altılısı : Boğadaki ay Disklerin Yedilis : Boğadaki satürn Disklerin Sekizlisi : Başaktaki güneş Disklerin Dokuzlusu : Başaktaki venüs Disklerin Onlusu : Başaktaki merkür Ana kartlar : Çubukların Kralı : Yay Çubukların Kraliçesi : Koç Çubukların Valesi : Aslan Kupaların Kralı : Balık Kupaların Kraliçesi : Yengeç Kupaların Valesi : Akrep Kupaların Kralı : İkizler Kılıçların Kraliçesi : Terazi Klıçların Valesi : Kova Dislerin Kralı : Başak Disklerin Kraliçesi : Oğlak Disklerin Valesi : Boğa 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onlyblue Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 çok güzel bi paylaşım olmuş çok teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
purplewind Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Ellerine saglik boynuzsuzgeyikler harika paylasim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Rica ederim arkadaşlar işinize yaradıysa ne mutlu bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Ek olarak belirleyici kart seçiminde her zaman burç karşılıklarna bakmyın biraz da hislerinize güvenin.Eğer hissettiğiniz birkart var ise belirleyici kart yerine o kartı da tercih edebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ssschwarzzz Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 tarot herzaman ilgimi çekmiştr anlamak ve bilmek isterdim açıkçası paylaşım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Rica ederim.İsersen anlar ve bakabilirsin hem sitemizde hem de alacağın destenin içerisinde gerekli bilgiler var Çok zor birşey değil.Sadece biraz zaman istiyen bir konu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ssschwarzzz Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 haklısınız gerçekten istenildiğinde yapılabilir tabi neden yapılmasın.tarotu kişinin kendisi için açamadığını duymuştum yani kendi falına bakamıyomuş tarot bilenler.normal olarak insan önce kendi hakkkındakileri merak eder bende kendime bakamıyosam nie öğrenicem mantığı oluştu ondan hiç girişmde bulunmadımm sanırım bencilce ama mantıklı bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Yoo ben bakıyorum kendime şahsen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ssschwarzzz Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 nası yani:S bu sana özgü mü kendini geliştrmenlemi alakalı yoksa bakabilir mi gerçekten ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Tabiyiki kişi kendisine de bakabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizlizaman Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 Merhaba Aslında belli bie süredir Maji ve tarot konularıyla ilgileniyorum yalnız sunu belirteyim amacım bos vakitlerimi geçirmek ilgi cekme cabası veya cocuksu büyücülük oynamak değil yaptığım internet gezintilerinde bunlara cok fazla rastladım bana göre maji ve tarot kadim zamanlardan gelen kadim ilimler mesala su anda Tüm zamanların gizli ögretileri adlı kitabı okuyorum acıkcası kitabın özünü anlayabilmek icin agır gidiyorum sence bu kitap nasıl bir başlangıc boynuzsuzgeyikler veya bana önericeğin baska seyler varmı tarot icin değisik destelerin adı geçiyor ( peri tarotu , çingene tarotu ) hatta internette enoyan torat destesine bile rastladım benim elimde rider waite destesi var ben bu kartları kullanıyorum ( daha doğrusu kullanmaya calısıyorum ) bu deste sence uygunmu yoksa farklı bir deste kullanmalıyım bu arada ben bir baskasına bakmaktan acayip derecede rahatsız oluyorum helede kartlarıma bir baskasının dokunması kardeşlerim bile dahil beni fena halde sinirlendiriyor sence bu normalmi eger bu konuda bana yardımxı olursanız sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Hala uykuluyum o kitabı hatırlayamadım Kadimini bilemem.Ama güzel bir olay ve destenin bir önemi yok aslında.Tamamen kartları ve sembolleri yorumlama becerisinde bitiyor olay.Bu beceri de sonradan elde edilebilecek bir şey.Ama hisler ve seziler vardır yorumlamalarda bir de ki bunlar sonradan elde edilemez.Bu yüzden elindeki deste gayet iyi. Kartlara dokunma olayı , bir yerde bunun kötü olduğunu okuyup bilinç altına atmış olabilirsin.Dokundurtmamak iyidir ama bu kadar da sinir yapmak gereksizdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 biz istesek bizede bakabilir misin çevremde baktırabileceğim kimse yok ta..:s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizlizaman Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Merhaba Aslında kendim dısımdaki insanlara bakmak istesemde bundan kacıyorum cünkü bu işi bir oyun olarak görmüyorum tarotta cok yeni olmasamda kendimi öğrenmiş biri olarak saymıyorum yani başka insanların cevaplarını görecek kadar derin bakıp bakamadığımı bilmiyorum aslında isin kolay ve eğlencilik kısmını tercih edip senin icin kartları acıp duymak istediğin cinsten bir şeyler söyleyip eğlenebilirdik ama bu pek benim eğlence tarzım değil ama yinede sen ac zaten maksadım birazcık gizem söyediklerini zaten tınlamam dersen o zaman belki bakarız Bu arada zaten tınlamayacak olsan niye actırasın dimi zaten ben de oyun kartı acmam Ne yapsak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MadUnknown Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Güzel bir paylaşım.Keşke ek olarakta resim ekleseydin fena olmazdı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Güzel bir paylaşım.Keşke ek olarakta resim ekleseydin fena olmazdı. Resim eklemeyi başka başlıklarda yapıyorum.Tek tek kartlar ve anlamlarını vakit buldukça ekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 geçenlerde baktırdım çok kötü şeyler çıktı baktırmaya korkuyorum meraklıyım ama tarota kendim bakma gibi bi yeteneğim yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witchhunter Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Boynuzsuz geyikler guzel bir paylasim lakin bir arastirmaya gore Tarot kagitlari bir donemin Aza larinin haberlesme ve toplanti yeri belirtme araci olduguda soylenmekte bu da bir ek konu olarak burda dursun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2011 Boynuzsuz geyikler guzel bir paylasim lakin bir arastirmaya gore Tarot kagitlari bir donemin Aza larinin haberlesme ve toplanti yeri belirtme araci olduguda soylenmekte bu da bir ek konu olarak burda dursun... Zaten halen benim destem dahil birçok deste gizli öğretilerin yayılması amacı ile de kullanılıyor aynı zamanda. Ama bu tüm deste böyle demek olmuyor.Tüm destede 3-4 kartta ufak birkaç ayrıntı bu bahsettiğimiz.Tabiyi ki önmeli ayrıntılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 peki nasıl kendime bakabilrim kartların adını öğrenmem iyi oldududa kendi burcumu seçip gezegenimi seçip mi bakıcam yoksa nasıl yardımcı olun lütfen:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 peki nasıl kendime bakabilrim kartların adını öğrenmem iyi oldududa kendi burcumu seçip gezegenimi seçip mi bakıcam yoksa nasıl yardımcı olun lütfen:confused: En güzeli gidip bir deste almak.İçerisinde zaten anlamları ve açılım kombinasyonları var.O şekilde kandine bakabilirsin.Bu başlıkta paylaştığım yardımcı kaynak görevi gören bir bilgi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 daha önce hiç belirleyici kart olarak ölümü koymamıştım bir deneyeyim bakalım teşekkür ederimm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hashikio Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Belirleyici kart olarak diğer kartları koymak ana kartlar yerine örneğin çok akrepsi birine ölüm kartını koymak ya da sezgileri kuvvetli, duygusal bir kadına başrahibeyi koymak gibi bir şey mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
toprakmimar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 arkadaslar aşıklar tarotu acılımında sadece büyük arkana (22 kart) kartları kullanılır.yani ölüm kartı akrep burcunu yerıne konmus olmaz.akrep -su -kupa demektır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.