Jump to content

Bir kızın Gerçekte Söylemek İstedikleri

MistikRuh

Önerilen Mesajlar

Sadece bu videoya indeksli konuştuğumu nereden çıkardınız? İçinde bulunduğumuz hâl bu değil mi? Ayrıca ister önce ister sonra da söyledikleri olsun 2 çeşitli de aynı şeye çıkıyor. Bir de düşünün bu konuda en iyi temelli ülke olduğumuzu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aile yapısını bilmem ama şimdiki kızların % 80 i böyle kanımca ( Bizzat şahit olarak söylüyorum) ayrıca banamı öyle geliyor yoksa benmi abartıyorum ama sanki bugün biraz imalı sözler konuşanlar ve ister istemez kalp kırdığının farkına varmıyorlar banada 1 , 2 denk geldide gülüp geçtim çünkü bu tip durumlarda spiritüel uyanış yada kozmik bilinç olma yolundayım ve onun negatif enerjisi bana geçmeyecek diyorum ((Sözüm bu konudaki arkadaşlara değil )) benimde bir sözüm vardır daha doğrusu karacaoğlanın sözüdür bu gibi durumlarda cuk oturur " koyun kurt ile gezerdi fikirler ayrı ayrı olmasa ""

Not: Ayrıca mart ayındayız buda evrensel çekim yasasının yan etkisini gösteriyor ,

Ayrıca videoyu biraz gülelim ve mizahlaşalım diye koydum ,=) saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Söz konusu videodan bahsedecek olursak o kız için biraz üzüldüm.

Zaten ortada bir ilişki yok. bir ilişkim var tavrıyla buna devam etmek kendini aldatmaktır.

Ayrıca hiç bir şeye yeterince sahip olamazsın!

İlişkilerde birlikteliği sağlayan bireylerin öncelikleridir bu açıdan karşılıklı beklentilerin tatmin edilebilmesine göre ilişkilerin sürdürülebilirliği değerlendirilir.

Yani ortada bir tatminlik söz konusu değil.

kıskançlıklar, intikam, ihanet sağlıklı bir ilişki tarzı değildir.

bu koşullanmalar altındaki insanlar tabiatının gereği olarak hayvani içgüdüleriyle hareket etmek zorundadırlar.

Neymiş kız şöyleymiş böyleymiş nasıl olmasını bekliyorsdunuz?

Birde erkeğin gerçekte söylemek istediklerini dinlemek lazım!

Geriye konuşulacak pek bir şey kalmasada..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...