MistikRuh Oluşturma zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 12, 2010 evet bu kızın gerçekte söylemek istediklerini tahmin edemezsiniz Vallahi Yeni Çağ Kızları http://www.timsah.com/Bir-kizin-gercekten-soylemek-istedikleri/qrdM0SMTydK Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vahshe Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Hadi be ordan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 bence bu kızla ilgili bi durum ve kıza bakınca ben olsam arkada ki barda 2 tane viskiden sonra adını bile unuturdum heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Eee yeni dünya düzeni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Aile yapısını evcilik oyununa çevirdiler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 iyiymiş ya, kız haklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Aile yapısını evcilik oyununa çevirdiler. aile yapısı ne alaka? bunu anlamak bu kadar zor değil zaten. sadece kızın kafasından her seferinde bu kadar çirkin şekilde geçmez o kadar. sıkılmıştır. sadece bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Sadece bu videoya indeksli konuştuğumu nereden çıkardınız? İçinde bulunduğumuz hâl bu değil mi? Ayrıca ister önce ister sonra da söyledikleri olsun 2 çeşitli de aynı şeye çıkıyor. Bir de düşünün bu konuda en iyi temelli ülke olduğumuzu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 videonun konusundayız ordan çıkardım. en iyi temelli mi? bunu kim iddia etti ki? aile yapısıyla ilişkinin bir alakası olduğunu sanmıyorum. ilişki ilişkidir.kimse aile kurmaktan bahsetmedi burada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Ben bahsettim. Ve ilişkileri yargıladım. Size çok normal geliyordur olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Aile yapısını bilmem ama şimdiki kızların % 80 i böyle kanımca ( Bizzat şahit olarak söylüyorum) ayrıca banamı öyle geliyor yoksa benmi abartıyorum ama sanki bugün biraz imalı sözler konuşanlar ve ister istemez kalp kırdığının farkına varmıyorlar banada 1 , 2 denk geldide gülüp geçtim çünkü bu tip durumlarda spiritüel uyanış yada kozmik bilinç olma yolundayım ve onun negatif enerjisi bana geçmeyecek diyorum ((Sözüm bu konudaki arkadaşlara değil )) benimde bir sözüm vardır daha doğrusu karacaoğlanın sözüdür bu gibi durumlarda cuk oturur " koyun kurt ile gezerdi fikirler ayrı ayrı olmasa "" Not: Ayrıca mart ayındayız buda evrensel çekim yasasının yan etkisini gösteriyor , Ayrıca videoyu biraz gülelim ve mizahlaşalım diye koydum ,=) saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2010 Söz konusu videodan bahsedecek olursak o kız için biraz üzüldüm. Zaten ortada bir ilişki yok. bir ilişkim var tavrıyla buna devam etmek kendini aldatmaktır. Ayrıca hiç bir şeye yeterince sahip olamazsın! İlişkilerde birlikteliği sağlayan bireylerin öncelikleridir bu açıdan karşılıklı beklentilerin tatmin edilebilmesine göre ilişkilerin sürdürülebilirliği değerlendirilir. Yani ortada bir tatminlik söz konusu değil. kıskançlıklar, intikam, ihanet sağlıklı bir ilişki tarzı değildir. bu koşullanmalar altındaki insanlar tabiatının gereği olarak hayvani içgüdüleriyle hareket etmek zorundadırlar. Neymiş kız şöyleymiş böyleymiş nasıl olmasını bekliyorsdunuz? Birde erkeğin gerçekte söylemek istediklerini dinlemek lazım! Geriye konuşulacak pek bir şey kalmasada.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.