Hush Oluşturma zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 12, 2010 bn ne zaman birine karma vermeye kalksam sistem hata veriyor. yöneticiler farkında mı problemin,yoksa problem bende mi? bir kere daha olmuştu hatanın düzeltileceğini söylemişlerdi. ama can sıkıcı bir durum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 pardon karma vermek nedemek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 mesajı beğendiğinde sol alt köşedeki butona tıklayıp kullanıcıyı pozitif yönde değerlendirirsin. onun da karizma puanı artar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 reputation yani saygınlık puanı. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 hmm şu rep olayı anladım her ikinizide değerlendirdim =)(karşılık beklemeden tabiki ) söylediğiniz iyi oldu teşekkürler =) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Herhangi bir hata göremedim. Aynı kişinin farklı mesajlarına üst üste karma vermek isterseniz hata alırsınız. Bunun dışında bazen karma ikonuna tıkladığınızda kutucuk sayfanın sol üst kısmında açılabiliyor. Bunlardan biri olabilir mi sorununuz ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 yok art arda verme sorunu değil. sana verebiliyorum mesela ama birkaç gündür üç dört kişide hata aldım. bir link hatasından bahsediyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 kopyala yapıştır Nora'ya mesajla yolla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2010 bende de aynı sorun war hemen hemen, karma werdikten sonra onay mesajı gelmiyor, ilk tıkladığımda hata weriyor 2.sinde tıkladıktan sonra olmuş gibi gözüküyor fakat onay mesajı gelmiyor , ark benden son 2-3 hafta içinde karma alan varmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2010 bende de aynı sorun war hemen hemen, karma werdikten sonra onay mesajı gelmiyor, ilk tıkladığımda hata weriyor 2.sinde tıkladıktan sonra olmuş gibi gözüküyor fakat onay mesajı gelmiyor , ark benden son 2-3 hafta içinde karma alan varmı ? Ben yaklaşık 3 hafta önce almışım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2010 o zaman herhangi bir problem yok ,teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2010 kopyala yapıştır Nora'ya mesajla yolla aynen öyle.. karşılaştığınız hatayı bana postalayın arkadaşlar bir bakalım neden kaynaklanıyor olabileceğine.. bunun dışında bir problem yok sistemde çünkü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2010 birde karma not u penceresi açılmıyor bende çoğu zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.