Jethro Oluşturma zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 12, 2010 herseyin bir nedeni varmıdır .. ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 evet vardır yapılan en salakça şeylerde bile bir neden vardır kimse nedensiz bir şey yapmaz ki bazıları bilmeyebilir nedenini ama neden vardır 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 bir şeye sebep olmuyorsa, neden varolsun? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 evet vardır yapılan en salakça şeylerde bile bir neden vardır kimse nedensiz bir şey yapmaz ki bazıları bilmeyebilir nedenini ama neden vardır Evet bende herseyin bir nedeni var diyenlerdenim .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Evet bende herseyin bir nedeni var diyenlerdenim .. öyle çünkü 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Bencede vardır ama gün gelir ki bir şeyi sadece yapmak istersiniz bunun için sizi zorlayan yada bunun olmasını gerektiren birşey yoktur sadece yapmak istersiniz... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Bencede vardır ama gün gelir ki bir şeyi sadece yapmak istersiniz bunun için sizi zorlayan yada bunun olmasını gerektiren birşey yoktur sadece yapmak istersiniz... Bir seyi yapıcaksan yapmayı istemen bile bir nedendir aslında .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 canın ister al sana bir neden daha cursed en güzel neden gibi geldi kulağıma - neden yaptın -canım çok çekti... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdeath Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 bu dünyada bi çok şeye neden bulabilirim yani herşeyin bi nedeni vardır ama var oluşmun kini bi türlü bulamıyorum açıkçası 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 bu dünyada bi çok şeye neden bulabilirim yani herşeyin bi nedeni vardır ama var oluşmun kini bi türlü bulamıyorum açıkçası eminim onun da vardır, halledeceğizbu işi merak etme yarın sorularına bir sürü yanıt bulacağız (umarım) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdeath Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 eminim onun da vardır, halledeceğizbu işi merak etme yarın sorularına bir sürü yanıt bulacağız (umarım) ne o bişeylermi biliyosun ? biliyosan söyle yani yarını bekleme 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 tabi, sen benim için gönderildin, benim ot gibi yaşamamı engellemek için, beni dinlemek için iyiki varsın beee 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Bence herşeyin illaki bir nedeni yoktur. Ha ben yine de neden bulacağım diyorsanız herşey bir sebebe bağlanır. Kişinin isteği, işte şunun şöyle bunun böyle oluşu felan filan. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 bir nevi konu nedensiz kelimesinin doğruluğunu tartışmak oldu. hem evet bence de tüm herşey nedenlidir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 @Darkest. @aksak. Sudan sebeplerden bahsetmiyordum.Canım istedi v.b gibi nedenler değil, ciddi nedenlerden bahsediyordum.Ama onuda neden olarak görürseniz oda sizin bakış açınızdır birşey diyemem 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 evet bunlar gıcık nedenler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 Herşey hareket halindedir , bu işleyişi bozmayacak şekilde herşeyinde varlık sınırı vardır .işte bu hareketi ve varlığı korumak adına her şeyin bir diğer şeye etkileşimi bir nedendir... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 dünyasal düzende bir neden aranır durulur, nedene bağlanılır, Bilimsel olarak nedene bağlanması olumludur, ancak ben daha değişik bir yöntemle bakıyorum bu olaya ulu gücün Plan çizelgesi öyle gerektiriyormuş evrensel sisteme bağlıyorum onaylıyormu onaylıyor , onaylamıyormu onaylamıyor , Sistematik Bir düzenin olduğuna inanıyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 bir şeye sebep olmuyorsa, neden varolsun? kesinlikle:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Embraced_Malkavian Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 Bir cisim yere attığımız için mi düşer yoksa o cismi yere düşüceği için mi atarız ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 Amacımıza bağlıdır bu aslında .. Yere düşeceği için atarız .. Bence .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 nedenleri olmasaydı ihtiyaçta olmazdı... ihtiyaç olduğu için nedenleri de var... herhangibir varlık ne yazık ki tek başına bir hiçtir... elbette katılmayabilirsiniz ama bu benim görüşüm... evrende ki her şeyin bir nedeni ve bir sonucu vardır... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 nedenleri olmasaydı ihtiyaçta olmazdı... ihtiyaç olduğu için nedenleri de var... herhangibir varlık ne yazık ki tek başına bir hiçtir... elbette katılmayabilirsiniz ama bu benim görüşüm... evrende ki her şeyin bir nedeni ve bir sonucu vardır... Aynen öyle,katılıyorum. Neden-Sonuç yasası. Bazıları için rastlantısallık mantıklı gelebilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 .. Evet katılıyorum sana şeyma .. doğru .. . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 her şeyin bir neden'i olmalımıdır ? sorusunu akla getiriyor , soruya soruyla cevap vererekte ilerleyemeyiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.