MistikRuh Oluşturma zamanı: Mart 13, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 13, 2010 Allahım Çok komik ve üzücü bir durum kaza geliyorum demez http://www.akilli.tv/video/474519/Dugun-nasil-mahvedilir.aspx Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 papaz incili bırakmamış inançlı adammış damatta atlasaydı havuzda kıysalardı nikahı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 papaz incili bırakmamış inançlı adammış damatta atlasaydı havuzda kıysalardı nikahı hehe çok dikkatli bir izleyiciymişsin tebrik ederim vallahi öyle , kız çok bozulmuştur ama sonra. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 komikmiş cidden bende papaza koptum adam incili bırakmadı :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 komikmiş cidden bende papaza koptum adam incili bırakmadı :D hehe vallahi gülermisin ağlarmısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 hehe vallahi gülermisin ağlarmısın valla ben gülerimde gelin kesin ağlamıştır :D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 valla ben gülerimde gelin kesin ağlamıştır :D:rofl: evet ya gelin çok kötü bozuldu onun farkındayım bende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 evet ya gelin çok kötü bozuldu onun farkındayım bende :D bozulmasında napsın ama ben asıl damada koptum adamda tepki yok ''aman boşver'' havasında herif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.