Jump to content

Uçandaireler Dünyanın İçinden mi Geliyor ?

Jethro

Önerilen Mesajlar

Önde gelen UFO uzmanlarından Ray Palmer ve Gray Barker'a göre, uçandaireler diğer gezegenlerden değil, İç dünya'dan geliyordu.

Uçandairelerin dünyanın içinden geldiğini iddia eden ilk insan Brezilya Teozofi Derneği Başkanı Prof. Dr. Henrique Jose de Souza olmuştur. Profesörün öğrencilernden biri olan Brezilya Donanmasından komutan Strauss, uçandairelerin dünya yapısı olduğunu, fakat dünyanın yüzeyindeki bilinen milletler tarafından değil, yeraltı dünyasında, yani başkentl "Şamballa" olan "Agarta Dünyasında" yapıldığını söylüyordu.

1957 yılında Huguenin tarafından Sao Paulo, Brezilya'da yayınlanan "From The Subterranaen World To The Sky : Flying Saucers" (Yeraltı Dünyasından Göklere : Uçandaireler) adlı kitapta, Komutan Strauss'un yukarda belirtilen görüşlerine yer verilmişti. Huguenin, uçan dairelerin dünya dışından gelmeyecekleri konusunda şu tezleri ileri sürüyordu:

1.ABD ve SSCB uçandairelere sahip olsardı, bu gerçeği açıkmalakta tereddüt etmezlerdi. Çünkü bı araçlar, diplomatik alandaki avantajları güvence altına alan psikolojik silahlar olarak kullanılabilirdi. Böyle güçlü ve hızlı bir silaha sahip olanın, düşmanı tamamen savunmasız bırakması kaçınılmazdır.

2.ABD ve SSCB bu araçların üretim sırlarına sahip olsalardı, normal uçaklara bu kadar çok para yatırmazlardı.

Komutan Paolo J. Strauss'un verdiği bilgilere göre, yeraltı dünyası mağaralarla sınırlı değildi. Dünyanın içindeki boşlukta, şehirler, insanlar, hayvanlar ve yüzeydekilere çok benzer fiziksel yapılar vardı.

Huguenin'e göre, yeraltı dünyasında yaşayanlar, tarih öncesi devirlerede batan kıta'lardan (Lemurya ve Atlantis gibi)

kaçarak buraya sığınmış olan insanlardı. (Lemurya Pasifik Okyanusuna gömülmüştü. Atlantis ise, sonuncusu 11.500 yıl önce vukubolan bir seri tufandan sonra yok olmuştu. Mısır, Atlantis'in doğudaki kolonisi Aztek ve Maya imparatorlukları ise batıdaki kolonileriydi.)

Huguenin'in iddiasına göre, Atlantisliler bilimde çok ileri gitmişlerdi, örneğin Atnaltisliler'in "Vimana" dedikleri uçan araçları, atmosferden doğrudan elde edilen bir tür enerji ile çalışıyordu.

Büyük tufan felaketi Atlantis'i yok etmeden önce, Atlantisliler kutup açıklıklarından "Vimanaları" ile geçerek dünyanın içindeki boşluğa ulaşmışlar ve buraya sığınmışlardı.

O zamandan beri uçandaireler dünyanın içine nakil amacı ile kullanılmaktaydı. Ancak 1945'de hiroşima'ya atom bombası atılmasıyla birlike "Vimana UFO'lar" Dünyanın dış yüzeyine çıktılar. Atlantislilerin'in amacı Dış Dünya'dan gelebilecek Radyoaktif kirlenmeye karşı savunma tedbirleri almaktı ..

Huguenin, uçandairelerin diğer gezegenlerden gelen uzay gemileri olmayıp, Atlantis Hava Gemileri olduğuna inanmıştı.

Hint destanlarında (Ramayana) anlatılan "Rama'nın Göksel Arabası" işte bu "Vimanalar" dandı. "Smranagana Suthara" kitabında gök gemileri vasıtası ile insanları uçabildikleri ve yine bunlar vasıtası ile "Göksel Varlıklar"ın dünyaya gelebildikleri anlatılır ..

"Flying Saucers" dergisi editörü Amerikalı Ray Palmer, Aralık 1959 tarihli sayısında şunları yazıyordu :

"Bu sayımızda yıllar süren bir araştırmanın sonuçlarını ortaya koyuyoruz. Bize göre, uçandaireler bizim dünyamızdan gelmektedir, Uzaydan değil! .. Bunlar daha henüz keşfedilmemiş boyutlardaki bilinmeyen yerlerden gelmektedirler."

Uzaylılarla temaz kurduğunu ve Mars'a götürüldüğünü iddia eden kişiler konusunda da Palmer söyle demekteydi.

"Bütün bu şahitlerin ifadelerinden Mars'a götürüldeklerine dair bir delil ortaya çıkmamaktadır. Yolcuların götürüldükleri "Bilinmeyen" yer," Kutbun ötesindeki "Esrarengiz Ülke" olabilir. Çünkü uçandaire pilotları böyle bir yolculuğu, gizlilik açısından, Mars yolculuğu diye kabul ettirmiş olabilirler.Yolcular bu farkı nereden bilebilirler ki ?

Palmer, "Saucers From Earth : A Challenge To Sercery" başlıklı makalesinde (Aralık 1959) şunları savunuyordu :

"Dünya'da birden fazla hükümet, uçandairelerin dünyanın içinden geldiğini bilmektedir. Bu konuda yapılan araştırmalar ve Toplanan bilgiler, Halkta büyük paniğe sebep olur endişesiyle "Top Secret" (Çok gizli) gizlilik derecesi ile saklanmaktadır. Dünyadaki hükümetler için uçandairelerin özellikleri ve geldiği yer (İç Dünya Kutup açıklıkları) siyası ve ekonomik

statükoyu tamamen tehdit edici niteliktedir."

Palmer, Uçandairelerin mevcut dünya hükümetleri tarafından yapılamayacığına inanmaktaydı .

Ona göre, Uçandaireler yüzyıllar, hatta bin yıllardır insanlarla beraberdi. Onların eksikliği, çağdaş dünya hükümetlerinin bu esrarengiz fenomenin yaratıcıları olduğu tezini çürütmekteydi

Yorumum : Konu 10 Sayfa daha fazla devam etmek istemedim bugün baska konular açıcam ..

Gördüğünüz gibi uçan dairelerle ilgili önemli tezler var .. büyük ihtimal dünyanın içinden geliyorlar ..

Dışarıdanda gelme ihtimali olabilir .. tabikide .. ama bu az ..

Palmerin sözünde uçandaire pilotlarının böyle bir yolculuğu gizlilik açısından marstayız diye kaçırılan insanlara yutturucaklar diye konuşuyor ama o zaman Amiral Byrd'den neden İç Dünyanın varlığından bahsedilmesi istenmişti .. ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dünyaya inemeyecek kadar büyük bir anageminin dünyanın içerisinde üretilmesi? Dünyanın içerisinde uçuşan uygarlıklar olabilir fakat gördüklerimizin hepsi değil.

Dünyaya inemeyecek kadar büyük bir anageminin dünyanın içerisinde üretilmesi ? demişsin ..

Ben böyle bir durumdan bahsetmedim .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dünyaya inemeyecek kadar büyük bir anageminin dünyanın içerisinde üretilmesi ? demişsin ..

Ben böyle bir durumdan bahsetmedim .

Düz mantıktan uzak duralım. Ben bahsettin demedim. Yazıya karşılık yazdığım bir cevaptı bu.

Önde gelen UFO uzmanlarından Ray Palmer ve Gray Barker'a göre, uçandaireler diğer gezegenlerden değil, İç dünya'dan geliyordu.

Şöyle sorayım; peki dünyaya inemeyecek kadar büyük bir ana gemi nereden geliyordu?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dünyaya inen bir herhangi bir büyük ana gemi hakkında bilgim yok .

Eğer varsa bana özelden kaynak atarmısın .. büyük ana gemi hakkında ..

İnen bir gemiden bahsetmiyorum. Madem dünyanın içindeler , inemeyecek kadar büyük bir gemi nereden geliyor diyorum. Ayrıca bir anagemi dünyaya inerse zaten olay bitmiştir. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İnen bir gemiden bahsetmiyorum. Madem dünyanın içindeler , inemeyecek kadar büyük bir gemi nereden geliyor diyorum. Ayrıca bir anagemi dünyaya inerse zaten olay bitmiştir. :)

Tmm peki inemeyecek kadar büyük olduğunu nerden biliyorsun .. ?

Bir kaynak felan varsa atarmısın fena merak ettim ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...