Jump to content

Plazma Işık Yayan Küre

MistikRuh

Önerilen Mesajlar

Plazma-Isik-Yayan-Sihirli-Kure-Cadi-Kuresi__23066660_0.jpgPlazma Işık Yayan Küreler Bulunduğunuz ortamdaki Negatif Elektiriği Kendine çeker.

Ayrıca Plazma ışık yayan küreye Dokunduğunuzda Parmak Uçlarınıza Tinsel Bir enerji Verir.

Gecenin Bir yarısı odanızda Yatıyorsunuz ve , bir korku , bir endişe veya tedirginlik hissediyorsanız düğmesine basıp o negatif enerjiyi kendisine çeksin .

Ve sonuncu olarak Fişe takıp Düğmesine bastığınızda Alnınızın ortasına 2 kaşın ortası Dediğimiz 3.Göz Diğer adıyla Açılabilir (Telepatik Yöntem)

Alnınızın ortasına küreyi Değdirdiğinizde alnınıza 3.Gözünüze Işınlanan Mor Ötesi Diğer adıyla X ışın Hem o Gece Rüyanızı Gerçek Gibi Gösterir hemde Realite Gücünde Telepati Hisleriniz netleşir.

http://vzaar.com/videos/35953

(tanıtım Videosu)

Not : Bizzat Denenmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

umut işte ben de bulup bi deneyeceğim:)

dostum ben her sene antalyaya geliyorum beraber de deneyelim :D

ya bir de bunun başka rengi yok mu internette beyaz ışık mavi ışık olanları var onlar daha orjinal duruyor :)

istanbul da duyan bulan bilen gören varsa bana da haber versin gidip beraber alalım :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evet bendeki top şeklinde zaten odaha güzel zaten banada hediye geldi , kullanışı çok etkileyici =) elektrokinessisii bilemem ama telepati hafif yollu oluyor aynı anlattığım gibi olunca ,

Ha birde unutmadan M1 Alışveriş merkezlerinden(REAL) yada toy'S rus gibi büyük oyuncakçılara bakmak lazım yada Giftland gibi otantik mağazalara , Gift landda bir Tılsım Gördüm Alamıyorum çok pahalı :'(:'(

Para piriktiriyorum birde o Tılsımın Ne işe yaradığını öğrenmeliyim

neyse konuya dönecek olursak mayhoşlukta yapıyor içindeki elektrik bu kürenin buruna değdirince :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...