MistikRuh Oluşturma zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 15, 2010 Plazma Işık Yayan Küreler Bulunduğunuz ortamdaki Negatif Elektiriği Kendine çeker. Ayrıca Plazma ışık yayan küreye Dokunduğunuzda Parmak Uçlarınıza Tinsel Bir enerji Verir. Gecenin Bir yarısı odanızda Yatıyorsunuz ve , bir korku , bir endişe veya tedirginlik hissediyorsanız düğmesine basıp o negatif enerjiyi kendisine çeksin . Ve sonuncu olarak Fişe takıp Düğmesine bastığınızda Alnınızın ortasına 2 kaşın ortası Dediğimiz 3.Göz Diğer adıyla Açılabilir (Telepatik Yöntem) Alnınızın ortasına küreyi Değdirdiğinizde alnınıza 3.Gözünüze Işınlanan Mor Ötesi Diğer adıyla X ışın Hem o Gece Rüyanızı Gerçek Gibi Gösterir hemde Realite Gücünde Telepati Hisleriniz netleşir. http://vzaar.com/videos/35953 (tanıtım Videosu) Not : Bizzat Denenmiştir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 duruyo öyle dolabımın tepesinde meğer bi işe yarıyomuş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 nerden bulunur bu küre, nerde satılıyordur? rüyanı gerçek gibi gördün mü? gerçekten tedirginliğini attın mı? ilgimi çekti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 oyuncakçılarda var genelde. ama internetten sipariş verebiliyorsan orda da bolca var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 oyuncakçılarda hı kolay bulunur o zaman sağol hush Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 İlginçmiş .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 evet oyuncakçılarda bulunuyor galiba banada doğum günü hediyesi gelmişti ne yalan söyliyeyim ,, evet gerçekten ben arada bir bu tekniği yaparım ve faydası oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 ben de bulup alacağım alsın bütün negatif enerjiyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 http://www.ucuzagetirdik.com/backoffice/pictures/PLAZMA-ISIK-KURESI-CADI-KURESI_10955_large.jpg Bak burdaki gibi yapıyor kız gördünmü ama ben alnımın ortasına değdiriyorum =) buda tanıtım videosu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 1-2 dk değdirsek yeter mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 ben zaten 2 dk değdiriyorum değdirince ordaki ışın 3.Gözünü nasıl bir okuşuyor görsen birde tanıtım videosu ekledim izle bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 maalesef biz de you tu be açılmıyo ama internette araştıracağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 http://vzaar.com/videos/35953 Burdan izle ozaman :=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 çok güzel bir şeye benziyor, sihirli gibi çok teşekkür ederim bu arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 birşey değil umarım bulursun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 İçinde dolanan elekrik dalgaları ile çok rahat electrokinesis yapılabilir bence. Bunlardan bir tanesini icelemiştim dokununca elektrik elinde toplanıyor felan muhteşem birşeydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 ben bunları bir işe yaramaz bilirdim tahminen fiyatları 30 tl.. bulursam alacağım.. oyuncakçılarda yok yaa ya da bizim oyuncakçılar satmıyor paylaşım için teşekkürlerr.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 umut işte ben de bulup bi deneyeceğim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 umut işte ben de bulup bi deneyeceğim:) dostum ben her sene antalyaya geliyorum beraber de deneyelim ya bir de bunun başka rengi yok mu internette beyaz ışık mavi ışık olanları var onlar daha orjinal duruyor istanbul da duyan bulan bilen gören varsa bana da haber versin gidip beraber alalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 O videodaki güzel değil asıl top şeklinde olanları var eğer istiyorsanız süssüz ve sade. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 evet bendeki top şeklinde zaten odaha güzel zaten banada hediye geldi , kullanışı çok etkileyici =) elektrokinessisii bilemem ama telepati hafif yollu oluyor aynı anlattığım gibi olunca , Ha birde unutmadan M1 Alışveriş merkezlerinden(REAL) yada toy'S rus gibi büyük oyuncakçılara bakmak lazım yada Giftland gibi otantik mağazalara , Gift landda bir Tılsım Gördüm Alamıyorum çok pahalı :'(:'( Para piriktiriyorum birde o Tılsımın Ne işe yaradığını öğrenmeliyim neyse konuya dönecek olursak mayhoşlukta yapıyor içindeki elektrik bu kürenin buruna değdirince Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.