MistikRuh Oluşturma zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 15, 2010 http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-boyle-kedi-kavgasi-gormediniz-/1747905 Haha İzlerken Gerçekten Gülme krizi geldi bizim şu kediler Alem ya dimi =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 ya ben böyle kedilerin kavga seslerini duyunca çok üzülüyorum benim kedi de benim üzerime öyle atlamıştı bi keresinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 aman asil kediler bir başka oluyor canım şu asilliğe baksana jaguar mübarek =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 evet hakikaten kedilerin çok asil duruşları var vee hiç de nankör değiller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 evet çocukken beslemiştim ama yerde yurtta durmadı kendini neredeyse pencereden atacaktı meğerse kedi kısmı bir arabayı 2 peki evi sevmezmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 bizimki de pencereden çok düştü merakı tüzünden ama 9 canlı hiçbir şey olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Videonun tamamını kedim yüzünden izleyemedim. Sesleri duydukça bana tısslamaya başladı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 hehe kriz geldi o melanchollia vallahi kimbilir kedin ne düşündü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Bağırmaları yokmu Auwww Auww Çok fena Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 ama bence ilkinde önceden planlanmış bir şey vardı. kedi o kadar sinsi yaklaşır mı ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 kedi kavgalarının neresine gülündüğüne dair en ufak geçerli bir fikrim dahi yok !, nasıl eğlence ki bu izlemek ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 kedi kavgalarının neresine gülündüğüne dair en ufak geçerli bir fikrim dahi yok !, nasıl eğlence ki bu izlemek ? aynen katılıyorum, yok yani yanımda edince de gözlerimi kısıp izliyorum. üstelik izlemiyorum da gayet sinir bozucu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 evet hakikaten kedilerin çok asil duruşları var vee hiç de nankör değiller Asil duruşları olabilir ama nankör olduğu bir gerçek .. çok sattı beni bizim sıpa .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 izlemek ve eğlenmek , ve sadist oluşumuna başlangıç haller,,,,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.