MistikRuh Oluşturma zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 15, 2010 (düzenlendi) Yaaaa Arkadaşlar çok kötü bir videoydu yaa salak kafam bari gündüz gözüyle izle :'( bunada birinin fake demesine ihtiyacım var ne olur :'( , Eğer Fakeyse Adam Bayağı Güzel ve inandırıcı yapmış tam arşivlik yani Yüreğiniz varsa izleyin yoksa gündüze bırakın. Nisan 3, 2012 boogee tarafından düzenlendi Link video sekline getirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Fake rahatladınmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 vallahi moderatorumuz diyorsa rahatladım ama insan gece gece izleyince ürperiyor sil zihnindeki bu videoyu Mistik hemen Zihin silici program varmıdır ya mesela 5 dk öncesini silsin anaaam yok daha paranormal şeyleri gece izlemem tövbe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Ama izlediğim en iyi fake videolar arasna girdi görmemiştim daha önce bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 evet ya en iyi fake video ödülü almalı bence adam süper yok ne süperi hatta ultra yapmış abicim ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Fake make bu da gerçekten güzelmiş böyle şeylere inanmasamda tamamen inandırıcı yapmış adamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Fake make bu da gerçekten güzelmiş böyle şeylere inanmasamda tamamen inandırıcı yapmış adamlar evet aynen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Fake king derim başkada birşey demem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 evet fakenin kralı hemde ne kral Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Güzeldi. Belli ki arkadaş yeni bir efekt yapmayı öğrenmiş onu denemiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adorabella Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 itibar etmeyiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Streetpati Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Saçma ya böle bri şey olurmu kendinize gelin fakenin en kralını yapmış adam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogusonay Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 süper olmuş ya . gerçek olmasını istemezdim şahsen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 kimin elini kullanmışsa modeli değiştirmesi gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 auhauha fake make ama güzel olmuş bee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Bu nasıl bir varlıktır başlığını görünce bizim bazı hocalar aklıma geldi. Ben de soruyorum bazen bu nasıl varlıktır böyle. Keşke onlar da fake olsalar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 beyaz perdeye soksunlar bu fikri çok orjinalmiş yani.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 güzelmiş gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volpula Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Çok fake çok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trazer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2010 o duvardaki göz olayı bitiriyor zaten ((: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kracs Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2010 gece uyurken bu video aklıma geldi . :s tırsmadım desem yalan olur. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2010 evet ya birde bende o gün gece gece izlemiştim adam vallahi süper hatta ultra yapmış bravo vallaha. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saadulla89 Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2010 ama çok güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2010 Bu nasıl bir varlıktır başlığını görünce bizim bazı hocalar aklıma geldi. Ben de soruyorum bazen bu nasıl varlıktır böyle. Keşke onlar da fake olsalar Katılıyorum keşke onlarda fake olsalar Yaratık fake belli olmuş zaten. [Nevermore mesajlarına bakabilir misin?] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2010 ya bende acılmıyokii video (( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.