MistikRuh Oluşturma zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 15, 2010 http://v.youku.com/v_show/id_XMTUxMDA0NDI0.html Beni Her İzlediğimde Derinden Etkileyen Bir başka Paranormal Durum, Neydi , Neoldu ,Cesetleri Nerde Sır oldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 O düşen şey neydi bilemiyorum başta hiç inandırıcı gelmedi düşerken ama videonun devamını izlediğimde yine gerçekten etkileyiciydi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 evet onuda fake yapamazlar ya :D Vallahi İzlerken dumur oldum bir arkadaşta şuna dikkat ettti , kamerayı düşürüyorda birşey olmuyor o şey üzerine atlarkenmi birşey oluyor demişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Üzerine atlarken kameranın üzerine düşerse kamera kapanmış olabilir ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Üzerine atlarken kameranın üzerine düşerse kamera kapanmış olabilir ama hmm belki olabilir aslında evet , kamera bulunup net ortamında herkes bu ikiliyi konuşuyor benim merak ettiğim ölse bunlar cesetleri nerde oda meçhul :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Aslında ölselerde bir şekilde bu açıklanırdı diye düşünüyorum ayrıca ölseler; bu videoyu mutlaka birisi bulup koyuyor cesetleriyle orada karşılaşırlardı belki de şaka amaçlı yapmışlardır. Ama görüntülerde çok gerçekçi. Çıkamadım işin içinden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
natural nature Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 buludunduğuz çağda her türlü special effeck'i kullanmak okadar zor değill yani yapılabilinir ama çok gerçekçi.Yaratığın havadan adamın üzerine doğru gelirken çıkan rüzgar sesine dikkat edin derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 evet o efekte bende dikkat ettim şimdi aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Neruubian Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 hevesinizi kırmak gibi bir niyetim yok ama bu videonun ilgi çekmek amaçlı yapılan bir video.Daha öncede birçok bu tarz video yapmışlardı evde beslenne dev böcekler ormanda saldıran uzaylılar bu videonun adıda case tape 347 ve bu arkadaşların isimleri Kyle rankin ve Efram potelle olup bu videoları üniversite skeçleri için hazırladıklarınında söylediler.Eğer inanmıyorsanız kendi sitelerindeki diğer videolarada bakabilirsiniz.Kısacası ortada gizem veya mistik birşey yok Sinemanın büyüsü diye çağırabiliriz ^^ http://www.newbornpix.com/media_vault.htm 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2010 hevesinizi kırmak gibi bir niyetim yok ama bu videonun ilgi çekmek amaçlı yapılan bir video.Daha öncede birçok bu tarz video yapmışlardı evde beslenne dev böcekler ormanda saldıran uzaylılar bu videonun adıda case tape 347 ve bu arkadaşların isimleri Kyle rankin ve Efram potelle olup bu videoları üniversite skeçleri için hazırladıklarınında söylediler.Eğer inanmıyorsanız kendi sitelerindeki diğer videolarada bakabilirsiniz.Kısacası ortada gizem veya mistik birşey yok Sinemanın büyüsü diye çağırabiliriz ^^ http://www.newbornpix.com/media_vault.htm Galiba haklısın , Ama Gerçektende çok etkileyici olmuş o göktaşının düşüşü ve bir varlığın çıkması çatlaması vallahi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.