aisha Oluşturma zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 17, 2010 uzun bir zaman önce izlemiştim paylaşmak istedim.. umarım daha önce paylaşılmamıştır.. iyi seyirler http://www.vidivodo.com/274521/25-yil-once-rock-amp-amp-roll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Kabile dansı gibi .. Şarkıda berbat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 ilk izlediğimde de çok beğenmiştim gene beğendim.. süperler.. şarkı da mabaker a girer gibi yapıp doğaçlama takılıyorlar sanırım o daha süper... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 evet doğaçlama takılıyorlar gibi ama alıştığım bir dans stili değil güzül güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Değişikmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 zamanında düğünlerin vazgeçilmez üçlüsüymüş beğendiğinize sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Kendinden geçmişçesine dans etmek bu olsa gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Elektro sazla böyle çalan bir insanın önünde saygıyla eyilirim kesin Ankaralıdır çalan. (buarada dans nedense bana hint kliplerini çağrıştırdı ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Kendinden geçmişçesine dans etmek bu olsa gerek kesinlikle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.