aisha Oluşturma zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 17, 2010 (düzenlendi) Che Guevara için yazılmış parçalardan bir tanesi daha.. Hasta Siempre.. 2 farklı versiyonuyla.. Carlos Puebla - Hasta Siempre Natalie Cardone - Hasta Siempre --- HASTA SIEMPRE aprendimos a quererte desde la historica altura donde el sol de tu bravura le puso un cerco a la muerte aquí se queda la clara la entrañable transparencia de tu querida presencia comandante che guevara vienes quemando la brisa con soles de primavera para plantar la bandera con la luz de tu sonrisa aquí se queda la clara la entrañable transparencia de tu querida presencia comandante che guevara como revolucionario que conducía nueva empresa donde espera la firmesa de tu brazo libertario aquí se queda la clara la entrañable transparencia de tu querida presencia comandante che guevara seguiremos adelante como junto a tí seguimos y con fidel te decimos hasta siempre comandante aquí se queda la clara la entrañable transparencia de tu querida presencia comandante che guevara HASTA SIEMPRE (SONSUZA KADAR) biz seni sevmeyi tarihin yükseklerinden öğrendik cesaretinin güneşi ölümü kuşattığında (pusu kurduğunda) işte burada (duruyor) tatlı varlığının kalbe sıcaklık veren saydamlığı kumandan che guevara şanlı ve güçlü elin tarihe ateş açar bütün santa clara (halkı) seni görmek için uyandığında işte burada (duruyor) tatlı varlığının kalbe sıcaklık veren saydamlığı kumandan che guevara rüzgarı yakarak gelirsin bahar güneşleriyle.. gülüşünün ışığıyla bayrağı dikmek için işte burada (duruyor) tatlı varlığının kalbe sıcaklık veren saydamlığı kumandan che guevara devrimci aşkın seni yeni bir davaya götürüyor ki orada senin kurtarıcı kolunun gücünü (sıkılığını) bekliyorlar işte burada (duruyor) tatlı varlığının kalbe sıcaklık veren saydamlığı kumandan che guevara biz mücadelemize devam edeceğiz tıpkı sen yanımızdayken olduğu gibi ve fidel'le sana diyoruz ki sonsuza kadar, komutan işte burada (duruyor) tatlı varlığının kalbe sıcaklık veren saydamlığı kumandan che guevara Nisan 15, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü video temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 iki sound da güzel ama ikincisi daha çok hoşuma gitti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 2. si günümüz versiyon sayılır e tabi bayan natalie ye göre 1. video sönük kalıyor tabi.. onun dışında ernesto che guevara'nın görüntüleri var diye ekledim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Aynen katılıyorum 2.Daha gzl .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 1. video da yaşadığı hayatından görüntüler var ama bu yüzden ekledim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 evet birinci video da güzel hem gerçek (hayatından kesitler olduğu için) sanırım dark. şarkı bazında dedi (ben de) iyki ikisini de eklemişsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Bu şarkı hiçbir zaman eskimez de unutulmaz da cidden ... Ayrıca bana göre de natalienin yorumu daha güzel Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 bunu bilmeyen varmıdır? hem o kadar çok seslendiren var ki parçayı yinede ilk çıkışı derim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 ben eminim vardır canım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.