boogee Oluşturma zamanı: Mart 18, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 18, 2010 http://moderateinthemiddle.files.wordpress.com/2009/09/hex.jpg As If‘ in yaratıcılarından fantastik bir gerilim. Yüzyıllar öncesinin ortaçağ şatosu bugün gizem dolu bir okul, Medenham Hall’da belirmeye başlayan fantastik olaylar, nefesleri kesecek. Ufak bir kazayla hayatı tamamen değişen masum bir öğrenci Cassie, oda arkadaşı Thelma ve Roxanne' in karanlık yaşamları... Hex, 300 yıl öncesinden sızıp gelen bir lanetin; Afrika kara büyüsünün gizemi. Geçmiş geleceği anlamak için bir yol mu, yoksa sadece karanlık, lanetli bir büyü mü? Şeytani mitler ve fantastik olaylarla gerçek dünya adına bildiklerinizi unutmanın zamanı. İngiliz aristokrasisinin taş duvarları arasında, ortaçağdan modern zamanlara taşınan bir lanet.Yoksa geçmiş bir vazo dolusu külden mi ibaret? Hex Rehberi: Leviathan : Su altı dünyasını yöneten mitojik ve şeytani yaratık. Seraph : The Matrix serisinde de karşımıza çıkan koruyucu melek. Succubus : Seksi bir kadın formunda erkeklerin rüyalarına girerek onlarla sevişen, bu şekilde güç kazanan şeytan. Nephilim : Göklerden gelen anlamına gelir. "Melek Dev" anlamı da taşır. alıntıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 teşekkürler yeni başladım ,güzel gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 ne demek benide sardı baya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 ben youtube den izliyorum yanlız ,başka bi yer bulamadım her biri 9 dk. lik 10 tane part la izliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 boogee senin yüzünden başladım bu diziye de hiç beğenmedim ya! charmed bile daha iyi gibi geldi bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 başlamasaydın 5. bölümden sonra bıraktım ben de izlemeyi belirtmeyi unutmuşum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Yorumları okurken aa başlasam mı derken yorumlar arttıkça görüşler kötüleşiyor En iyisi walking deadte bölüm beklemek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Boogee keşke yazsaydın neyse bu satırları okuyan dizi arayışında olan arkadaşlar... hiç boşa sarmayın çok gereksiz bir dizi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Boogee keşke yazsaydın neyse bu satırları okuyan dizi arayışında olan arkadaşlar... hiç boşa sarmayın çok gereksiz bir dizi... iyi ki okumuşum sağ ol yoksa izleseydim ne yapardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lysander Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Ben geçen yaz izleyip bitirdim başları sarıyordu sonradan saçmaladılar,bende sırf Jemima Rooper -dizide Thelma Bates- için devam ettim,pişman değilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.