Siyah karlaR Oluşturma zamanı: Mart 21, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 21, 2010 Suçlu Zevkler Laurell K. Hamilton http://pic1.resimupload.com/r7/thumb_632760952.jpg http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_108990863.jpg Artemis Yayınları "Doğru söylüyordu. Kapıyı kapatıp onu karanlık ve sıcak yolda bıraktım. Ölüleri diriltip yaşayan ölüleri huzura kavuşturuyordum. Yaptığım şey, kimliğim buydu. Eğer motivasyonumu sorgulamaya başlarsam, vampirleri öldürmeyi de bırakırdım. Bu kadar basitti. Bu gece motivasyonumu sorgulamıyordum, o zaman hala, bana verdikleri ismi taşıyan bir vampir avcısıydım. Ben Cellatım." Ruhun karanlık arzularını, Laurell K. Hamilton'dan daha iyi kimse bilemez. New York Times çok satanlar listesinin üst sıralarından inmeyen Hamilton, Suçlu Zevkler'de bizi Anita Blake ile tanıştırıyor. Anita, esmer, ufak tefek ama çok tehlikeli bir ölü diriltici ve vampir avcısı. Fakat şehrin en güçlü vampiri onun yardımına ihtiyaç duyunca, Anita en büyük korkusuyla yüz yüze geliyor: Karşısında kendi duyduğu açlığı Anita'da da uyandırıp onu baştan çıkartabilecek bir adam var. Karanlık sokaklarda bir köşeye sinmiş, avlanmayı bekleyen yaratıkların korktukları tek bir kişi var: Anita Blake... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2010 iyi oluyor bunlar ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2010 Güzel birşeye benziyor .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2010 sınavdan sonra kendimi kitaba vericiim methini çok duydum okuycam =) teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vahshe Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2010 Müthiş bi seri herkese önerirm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2010 Ben lanetliler sirkin'e kadar okudum yazın hepsini alıp bu seriyi okumayı planlıyorum cidden güzel seri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2010 benim en çok hoşuma giden kaçık kafe oldu ,başarılı yazar, suçlu zevkler i daha okumadım ,yakındır okumam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2010 Vampir avcısı olmuşsa nasıl en büyük korkusu ile yüzlesiyor anlamadim /: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2010 Vampir avcısı olmuşsa nasıl en büyük korkusu ile yüzlesiyor anlamadim /: Vampirden vampire fark var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.