Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Mart 23, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 23, 2010 2009 ya da 2010 da çıkan bi reklam 2010 da yayınlandı çoğu kez e2 de karşıma çok çıkmıstı müzikle ilgili bi reklam olup arkada ac dc nin solisti şu sarkıyı soyluyordu watch a gonna woaaa aaa aaah bi tek bu bolüm kelimeler yanlıs büyük ihtimal ama melodiyi anımsamanız için yazdım. Çok aradım ama bulamadım tüm albümleri elimde var ama o parçaya denk gelemedm cover da olabilir. her hangi bir bilgisi olan ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2010 başka bir grup olabileceği ihtimali ile bunu dinle bi de belki bu olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 ı ıhh bı değil ac/dc kesinlikler reklamları vardı teşekkürler yinede:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Born to be wilddddddddddddddddddddddddd cevap:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.