Jump to content

Ulu Gücün Düşünce Okyanusu

MistikRuh

Önerilen Mesajlar

UluGücünDüşünce Okyanusu.JPG>>>>>Kavram Tablosu

Ulu Güç Evrensel Enerjiyle Tüm Dünyayı Yaratmış ,Negatif ve pozitif enerjisiylede tüm zıtlıklar ortaya çıkmıştır.Kozmosun daha uzaklarından gelen enerji dünyadaki tüm insanlara daha ana rahmindeyken kodlanıp yüklenmiştir.

Dünyada Koruyucular bulunmaktadır.Koruyucular negatif enerji yüklü insanları seçmemiştir.Koruyucular herzaman pozitiflerin yanındadır.Negatif Olanları Zaten Bir şekilde İblis - Şeytan gibi Paranormal varlıklar onları Yönlendiriyordur Örneğin Banka Soymaya Niyetli olanKişiler , İçinde Kin nefret Kıskançlık Güdüsünü Barındırıp Cinayet İşleyecek olan kişiler.

Omega Kanalından Gelen Evrensel enerji Alfada Son Bulur

Yani = Herşey Enerjidir (Dünyada Varolan Herşey ,Bitki ,Renk ,İnsan ,hayvan ,Paranormal varlıklar ,Doğa ,Taş VS)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yok canım şunun altını herzaman çizerim herkesin bilgisi kendisine :) , pek hava atmayı ve kendimede teoriler zıtlaştımı karşımdaki gibi zırh takmayı sevmem sadece, ben mistisizm kavramları üzerine seminer notları tutuyor arşivliyor yani daha bu yolda öğrenciyim :) Teşekkür ederim seninde bilgilerin güzel aslında :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gerçekten güzel bir yazı olmuş. Özellikle resim zaten başlı başına konuyu anlatıyor. Resmi konuya giren herkes incelemeli ama bu yaratışın ardında tesadüfi nedenler veya çoklu tanrılar olduğunu düşündüğünü sezdim. Bunun yanında dünya zaten senin deyiminle kozmosla doğrudan bağlantılı. Dünya'nın 4 hava katmanı vardır, Uzayın 7 katmanı vardır. 4 ve 7 bildiğim kadarıyla altın orandır. Aynı zamanda Allah'ın mutlak kudretini, zaferinide gösterir. İstanbul - Kudüs - Mekke paralel olarak birbirinin üzerinden geçerler ve hatırladığım kadarıyla 4,7 koordinatları bu birleşimi sağlar.

http://pic1.resimupload.com/r4/resim_773221558.png

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kosmosun enerjisi sabit stabil ve tektir . Negatif ve pozitif enerjiler kaosun mutlak devinimi içinde sürekli yer değiştirir , ama enerjiyi şekillendiren kosmosun kendisi değil algıların işleyiş biçimidir.

Teurjide,kozmos ve microkozmos bir bütündür.Titreşim yayan her bir madde canlıdır . Bu durumda cansız diye bir madde yoktur.olamaz ve düşünülemez. zira evrenin kendisini canlı olarak gören düşünce sistemi için enerjinin farksal işleyişi onun iyi yada kötü olmasından değil , algılarımizin işleyiş mekanizmasından kaynaklanır..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evrenin oluşumundan önce mi kusursuz anatomi planlanmıştır yoksa big bang sonrasında rasgele dağılan yapı taşlarının tesadüfen karşılaşıp hayatı meydana getirirken ve gelişerek mi ? neden bir hayvan olarak doğmadık sorusunu soran bi insan..yada neden bir insan olarak doğmadığını düşünebilecek kapasitesi olduğunu varsayarsak bu soruyu soran bir hayvan ?....bu planlama evrenin son gelişimine kadar gittiğini farzedersek yine ulu güç düşünebilen tek bir tanrı'nın amacı ne olabilir ?...ulu güç dediğimiz enerjinin sadece bir enerji olduğunu varsaymak ve düşünmediğini bilmek daha iyi hissettiriyor..yani canlı olmadığını..

elimizdeki bilimsel verilere baktığımızda mısır tanrılarının sümer tanrılarının vb tanrıların insanlara hep birşeyler öğrettiği bilinir..bu eski uygarlıkların bizden daha ileri oldukları düşünülür..peki onlar olmadığı zaman ne yapıyorduk?...onlardan önce hayvansal içgüdülerimizin olduğunu kabul etmek zor olmasa gerek..neyse hayvanların içgüdülerine baktığımızda onların düşünemediğini ve duygularının bizden daha düşük bir seviyede olduğunu biliyoruz..biraz önce bi belgesel izledim..açlık çeken bir anne kutup ayısı ve iki yavrusu var ve birlikte yürüyorlar zayıf olan yavru ölüyor ve yollarına devam ediyorlar..neyse gelelim esas konuya fazla uzatmayalım..insanların şuanda bulunduğu yapı hayvansal içgüdülerinin yanında tanrısal dokunuşun verdiği güçle yinede kendilerine verilenlerin bir amacı olduğunu unutup tekrar bir üstün olma çabası içersindeler..yani bunun ne kadar daha sürüceğini düşünüyoruz ?

bundan sonra sorular tekrardan başlıyor :D ulu güç tanrısal güç varlıklar vs bunların tanımlarını daha yapamadık ama bizde bir etki bıraktıkları ortada..diğer bir yandan peygamberlerde geliyor konunun arkasından ister istemez...hani sadece benim mahallem iyi olsun bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti devam edicek mi merak ediyorum...

çok doluyum abi ya saydırtmayın bana :D

bu arada o seminerlere bende katılmak isterim..eski tanrıların amacı neydi niye geldiler nereye gittiler vs geçmişe bakalım yeniden...aslında insanlar hiçbirşeyi hak etmiyorlar bu söylediklerimde burda kalıcak eminim ama en azından mutlak gerçeği bilelim elimizden birşey gelmesede :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hayret veren noktada şurda herkezin herşeyin bir negatif birde pozitif tarafı var her yazıda bu 2 tarafta açıkça belli oluyor..ve kutsal kitaplardaki bu 2 taraflı oluş mutlak gücün ne olduğunu ortaya çıkarıyor aslında..kısa ve öz olması gerekirken ne yapmamız gerektiğini söylemesi gerekirken ona boyun eğmekten başka birşey istemeyen yabancı bir varlık veya şizofrenik bir durum olma olasılığı var...mutlak gücün pozitif olması gerekmiyor mu?...

eski kanun koruyu krallara verilen armağanların içinde gözlerinin körleşmesi kötü olmuş :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bikaç şey daha eklemek istiyorum bunlar benim nacizane düşüncelerim :)

muhammed'e vahiy geldiğinde çok korktuğunu biliyoruz

ona gelen bu vahiy pozitif enerji olsada bu korkusu veya kuşkuları

birazda negatif enerjinin etkisiyle kitapta hatalar olabilir..

bu çok doğal....

bizler enerjilerden meydana geldik duygusal ve maddesel olarak..

ama bizler enerji değiliz :) burdada bi tanım karışıklığı var

mesela ben bi su değilim ama istersen sana su verebilirim :)

birkaç düşünce değişikliğiyle evrenin ve kendinizi görmenize yardım edeyim...

mesela kendinizi ifade ettiğiniz profil sayfalarınıza sanki bir başkasının sayfasıymış gibi bakın..yada bi belgesel izlerken sanki o dünyanın başka bir gezegen olduğunu hayal edin..böylece evrenin içindeki dünyaları birazda olsa hayal edebilirsiniz..

tanrı bir başka varlık demek yerine tanrının bir enerji olduğunu

canlı olmadığını ama o enerjinin yakınlarında oluşan yapı taşlarının dünyadaki izlerinden ve dna'sal yapısından ortaya çıkmış bir insan olduğunuzu farzedin ve herşeyi yapabileceğinizi..korkarak acıdan kaçmak yerine doğru olanı yapmak için kendinizden ödün vermeyi deneyebilirsiniz..

vahiy konusuna tekrar gelirsek

belki içsel bi ses olabilir..yani gerçekte kimse onunla konuşmamış olabilir..muhammed hristiyanlığıda biliyordu ve adının cebrail olduğu söylenen varlığıda biliyordu..ona gelen enerhi kendini tanımlamak için muhammed'in bilgilerinden kendisine en uygun olanı seçmiş ve ona bu şekilde cevap vermiş olabilir bi nevi sinyal gibi bişeyde olabilir..

konu çok dağıldı özür dilerim ama küçük çaplı görünen bi konu olduğunu sanmıyorum o yüzden bu kadar detaya girdim...konu konuyu açıyor :D

din karşıtlığında din ve tanrısal gücü anlayabilmek gerekiyor..bunun zıttında anlayamadığımız için red ederiz..tabi bunun yanında çeşitli dinlere mensup olan ve hep kendilerinin haklı olduğunu sanan insanlar bunu buraya getirdi..

istediğim amacım şu bunları anlatmamda aslında teknoloji ve bilim sandığımızdan daha yavaş ilerliyor ve git gide çoğalan insan nüfusu kaynaklar küresel ısınma dünyanın sonuna yaklaşmamızı sağlıyor..bunların farkına vardığımızda evrende yapamayacağımız hiçbirşey yok...yada aklımızın alamayacağı..

o zaman hayatımız gerçekten daha eğlenceli olacak..biraz uçuk fikirler olabilir ama teknoloji giderek yükseliyor bu dünyadaki yaşama şekline rağmen..

sayın modlarım biliyorum çok film izliyorum :p

diğer üst varlıklardan farkımız şu onlar daha uzun ömürlü hatta ölümsüzlüğü bile bulmuş olabilirler imkansızlığı yok etmişler ve tanrısallaşmışlar ama hala hayattalar..yani kademe kademe hayata tutunmuşlardır belkide..ama biz ölücez sanırım :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

son birşey daha yazmak istiyorum..eğer istemezseniz bi daha yazmam

biz ülke olarak dünyaya sahip çıkmalı ve çevre kirliliği konusunda öncü olmalıyız..ve bunun gibi birçok konuda yasa çıkartmalıyız..gelecek biziz..

hala arabaların baca gibi egzoz dumanı havayı kirletiyor diğer taraftan robotlar yapılıyor bu nasıl bi teknoloji..sadece maddiyata dayalı...

insanlardan nefret etmemin diğer bi sebebi nankör olmaları..çocuklar ve aile gelecektir..ama kurtuluş savaşında ölen insanlar neden öldüğü unutulmuş halada insanlarda ölüyor sadece sözde olduğunu görüyorum..bizde birşeyler yapmalıyız bu kadar kötü durumda ve kaos ortamında olmamızın nedeni buda olabilir..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evrenin oluşumundan önce mi kusursuz anatomi planlanmıştır yoksa big bang sonrasında rasgele dağılan yapı taşlarının tesadüfen karşılaşıp hayatı meydana getirirken ve gelişerek mi ? neden bir hayvan olarak doğmadık sorusunu soran bi insan..yada neden bir insan olarak doğmadığını düşünebilecek kapasitesi olduğunu varsayarsak bu soruyu soran bir hayvan ?....bu planlama evrenin son gelişimine kadar gittiğini farzedersek yine ulu güç düşünebilen tek bir tanrı'nın amacı ne olabilir ?...ulu güç dediğimiz enerjinin sadece bir enerji olduğunu varsaymak ve düşünmediğini bilmek daha iyi hissettiriyor..yani canlı olmadığını..

ulugüç canlıdır ama bilenen anlamda düşünmez. koyduğu kanunlar vardır. şu anda öğrendiğimiz suyun kaldırma kuvveti gibi ilimleri o yaratmış ve yarattığınıda ilmiyle kuşatmıştır çünkü bu ilmi zaten yaratan odur(suyun kaldırma gücü gibi). koyduğu kanunlara karşı tüm insanlar eşittir. zaten adalet bu şekilde sağlanmış olur. hani insanlar kendilerine kötü bir iş gelse, hemen tanrıya kızarlar niye beni cezalandırdın derler ve onu kendisiyle dalga geçen bir varlık sanırlar ya aslında böyle birşey yok. bu bir vesvese. mutlak güç kimseyle doğrudan konuşmaz(peygamberlik görevi verdikleri başka), hele hele bir insanla dalga geçmez. sadece teste tabi tutar. dediğim gibi sadece vesvese. aslında tanrının cezalandırdığı yoktur.

hayret veren noktada şurda herkezin herşeyin bir negatif birde pozitif tarafı var her yazıda bu 2 tarafta açıkça belli oluyor..ve kutsal kitaplardaki bu 2 taraflı oluş mutlak gücün ne olduğunu ortaya çıkarıyor aslında..kısa ve öz olması gerekirken ne yapmamız gerektiğini söylemesi gerekirken ona boyun eğmekten başka birşey istemeyen yabancı bir varlık veya şizofrenik bir durum olma olasılığı var...mutlak gücün pozitif olması gerekmiyor mu?...

o zaman negatif enerjiyi kim yarattı? kendi kendine var oldu dersen mutlak gücü inkar etmiş olur ve mutlak olmadığını söylemiş olursun. çünkü kötülük denen bir olgu vardır. kötülük zannettiğin gibi mutlak gücün bir sıfatı değildir. insanları test amaçlı yaratılan bir olgudur kötülük ve gerçektir. yani kötülük ve iyilik gerçek değil bunlar insanın algılamasıdır diyenler için söylüyorum. mutlak gücün tek bir sıfatı olamaz, eğer olursa onun tekliğini inkar edersin. bir söz vardır; herşey beyaz olsaydı insanlar kör olurdu diye.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bende diyorum ki bu kanunlar sonradan gelişmiş olabilir veya bizim bildiğimiz kavramların dışında bize göre su evrenin başka biryerinde farklı ama yine akışkan sıvı bi madde olabilir ve tüm evreni kapsamayabilir..neyse gelişmeden devam edersek evrenin farklı yerlerinde yine pozitif enerjinin ve negatif enerjinin yansıması her dünyaya göre değişir..evrensel enerji dünyaların geleceğini belirler..yine seçim üstün olan ırkın seçimine kalıyor..ama yinede çeşitlendirmeye geçtiğimizde doğal olarak 2 enerjinin varlığı vardır gelişime göre bu enerjiyi çekiyoruz..negatif enerjiden kaçmanında faydası yoktur..negatif enerjiyi pozitife çevirebiliriz..

bunlar tabi teori kesindir demiyorum :D

negatif enerjilerin yansıması genelde ihtiyaçtan açlıktan ve açgözlülükten geliyor..pozitif ise bunun tam tersi paylaşmaktan geliyor....acı ve korku doğal birşey..bu yüzden pozitif bir enerji var..aslında bende tam olarak pozitif ve negatifi tam tanımlamış değilim :) acı bize sonrasında birşeyler öğretiyor..yine vazgeçmeme vs gibi o zaman pozitif midir ? tek başına acı çekiyorsan evet ama biyerlerde karşılıklı bir savaş varsa hayır..hayvanlarda örneğin böyle bi durum yok aslan her zaman ceylanı yer..o zaman doğal evrendede bir sorun var negatif enerjiden pozitif enerjiye mi geçilir her zaman ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...