Jump to content

The Secret Fragmanı

MistikRuh

Önerilen Mesajlar

Çağlar boyu nesilden nesile geçerken, bir çok insan ona göz dikti, onu gizledi, kaybetti, çaldı, büyük paralar karşılığı satın alanlar oldu. Tarihteki en önemli insanların bazıları yüzyıllar kadar eski olan 'Sır'ra vakıf olmuşlardı. Eflatun, Galileo, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein ve diğer mucitler, bilim adamları ile büyük düşünürler 'Sır'rı biliyorlardı; ve şimdi 'Sır' dünyaya açıklanıyor.

'Sır'rı öğrendiğinizde, istediğiniz her şeyi elde etmeyi, yapmayı, ya da istediğiniz her şey olmayı da öğrenmiş olacak; asıl kimliğinizi bulacak ve hayatta sizi bekleyen gerçek ihtişamın ne olduğunu göreceksiniz.

Sizce dünya nüfusunun sadece %1'lik bir kısmını oluşturan bir kesimin tüm maddi gelirin %96'sına sahip olması bir tesadüf mü?

Olağanüstü bir servete sahip olmak ister misiniz?

Muhteşem bir malikanede yaşamak ister misiniz

Ömrünüz boyunca hiç sıkıntıya düşmeden bolluk, bereket içinde yaşamak ister misiniz?

Ruh eşinizi bulmak ya da huzurlu, mutlu bir evlilik yaşamak ister misiniz?

Peki kendinize sorun. Gerçekten ne, ama ne istersiniz?

Amaçlarınıza ulaşmak için bu kitabı kullanmaya başlayabilirsiniz. Yaşamınızdaki herhangi bir şey için bir cevap, bir rehber arıyorsanız, sorunuzu sorun, cevap alacağınıza inanın ve bu kitabı rastgele açın. Açılan sayfada aradığınız cevabı ve tavsiyeyi bulacaksınız.

'Sır tüm olmuşların, olanların ve olacakların cevabıdır.'

Not : Kitabı veya belgeseli izlediğinizde sırrı çözmüş olacak ve zamanla tatbik edeceksiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

istemem ,ne bolluk nede bereket rahat batıyor , devinim yoksa elerlemede yok

ayrıca bu kitaba çok gıcığım istatistik ilginç bir bilim dalı tamam ama bunu kitap pazarlamada kullanma fikri bayatladı artık ;

her düşündüğün gerçeğe dönseydi murphy south park da ki kenny den beter olurdu , ama her 10 msn in 1 inde hızlı ileti ondan bir alıntı oluyor ...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

merak uyandırsın diye yapıyorlar , aslında ben bile sırrın yarısını çözdüm kitabını tekrar okuyup tekrar bilinçlenmek gerekir , kolay bir dille anlatmıyorlar çünkü birkaç ay öncede bu fragmandaki belgeseli izlemiştim, herkesin kolay kolay anlayamayacağı bir deneyim ve bu sırrı uygulamakta ha deyince olmuyor yıllarını veren var :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kitap artık öyle bir sıktı ki çekim yasası çekim yasası olmaktan çıktı..

ee hadi okundu sonuç ne okurken öyle derinlemesine bir analiz yapıyorsun ki hayatını düzene sokacağına inandırıyorsun kendini..

peki bir hafta sonra?.. bu düşünceyi hayatın felsefesi yapamayacak kapasiteler bile okumuyormu birde etrafta dolaşıyorlar.. işte onlara bayılıyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

merak ediyorum alıp ben de okuyacağım ama iyi düşün iyi olsun felsefesine inanmam :)

Genellikle o anlatılıyor ama , birazda çekim yasasından bahsediliyor, bazı yerlerinde çok abartıyorlar aslında , ama ben herzaman iyi düşünenlerdenim, Sen Doğruyu Güzeli Ararsan oda seninle olur, Gözlerini kaybeden bir kız veya yürüyemeyen bir adam ayağı olmayan biri , hayata küsebilmesi en normal şeyken bazen zıtlarınada rastlayabiliyoruz bu zıtlığıda göz önünde bulundurmak lazım. Tıpkı Gözleri görmeyen kızın hayat dolu olması ve kendini sevmesi yürüyemeyen adamın içinde koşulsuz sevgi olması yinede hayata sımsıkı sarılması gibi , Herzaman dediğim gibi Tanrı yani ulu güç Herşeyin aklınıza gelebilecek herşeyin zıttını yaratmıştır, iş kendini iyi yönlendirmekte ve kendini bir önce öğrenci sonra öğretmen gibi görmekte bitiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu arada ama gerçekten bu arada , giftland ten kırmızı tılsım satın aldım ohhh ondan birazda mutluyum ve sinerji doluyum yıllardır kırmızısını istiyordum , taş olarak sadece mavi , yeşil ,Sarı , Sarı ve lila karışımı vardı , o yüzden bugünlerde kim nederse desin gülüp geçiyorum böyle işte :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...