sudem Oluşturma zamanı: Şubat 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 16, 2007 (düzenlendi) Akrep Aslan Balık Başak Boğa İkizler Koç Kova Oğlak ---- Terazi Yay ---- Yengeç -------------------- ben en çok başağı beğendim.. çok tatlı olmuşş gelin gibii:) Nisan 11, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 ikizlerin yerine ikiz bebek koysalarmis ya daha guzel olurmus guzel paylasim olmus,saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 tşk ettim cambaz, yorumun için saol.. ama çok tatlılar bee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 gercekten harika olmus ama en guzeli ve yakisiklisi benim burcumun kucuklugu terazi;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 terazide çok tatlı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 benim burcumun bebeği güzelmiş ama yazık deliler kafalarına huni geçirir onun gibi olmuş kova bebeği... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 ayyy cok güzeller ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 çok şeker bunlar yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 :pyay çok komik olmuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 ya harika olmuş çok beğendim emeğine sağlı kcocuklar harika çok tatlı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 aaa ne tatlıymış benim ki ölee:D(başak)sanki gelinlik var evlencemmi ne amaann efendimiz korusun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 aa çok tatlılarr yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 çok tatlıyım demi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2007 (düzenlendi) Yay yani tamam esmerizde bukadrda bilinmez kardeşim ya Nisan 11, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2007 hoşuma gitti, çok şirinler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 kova da çok güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.