MistikRuh Oluşturma zamanı: Mart 27, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 27, 2010 Yine zevkli ve mistik bir kısa film daha http://www.vidivodo.com/219147/black-hole Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 bununla ilgili sinema filmi yapmalılar okült içerikli, fazla sermaye sağlanırsa üst üste defalarca ödül alabilecek film yaratabilirler... merci.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 evet gerçekten ama ben bunun bir türk yapımı olmasını ümit ederdim ,(her nekadar böyle konularda geri olsakta) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 Türk yapımı ? non non non non , daha Türkiye halkının kara delik bilgisini genellemeye vurursak 4.9%, USA + İtalya + Almanya'nın ortak çalışması olursa (tabi bu hayal sadece ) o zaman hayal gibi film olur ,,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2010 Evet aynen katılıyorum, Dizilerimiz bile bana itici geliyor zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.