Streetpati Oluşturma zamanı: Mart 28, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 28, 2010 Şimdi ilk önce telepati başlıngıcı olduğunu belirtmek isterim onun içindir ki çoık büyük bir şey yapmayacağınızı daha yazının başından anlayın.Hepimiz illaki bir otobüse bineriz değilmi veya herhangi bir toplu taşıma aracına...Yapacağımız olayda bu tür toplu yerlerde yapılabilir.Şimdi otobüste diğelim oturuyorsunuz ve önünüzde kaba etini size döndürmüş biri var bu pozisyon eğer varsa rahatlayın ve adamın beynine sürekli telkkin gönderin.Dön arkanı...dön arkanı... die bu şeklilde ancak sadece adamın döneceğine odaklanın ve telkinlere devam edin fazla değil 1 dk sonra büyük bir ihtimalle en azından arkasına bakacaktır kendisini döndürmesede şimdi buna şu yorumu yapanlarda olmasın die(iide otobüste zaten illaki döner arkasına) şunuda ekliyeyim bunu herhangi bir restaurantta da yapabilrsiniz her gün yaptığım bir şey ve çok başarılı olduğum bir olaydır umarım işinize yarar ilerde tabi daha ileriy götürebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kralz Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2010 Çok verildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Streetpati Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2010 deme be bende kendi yöntemim diye seviniyordum nese silerler o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2010 Acaba telkin yöntemi , Türkçe yazım konusunda ısrarla kelimeleri yutan , yanlış yazan arkadaşlarda fayda sağlar mi ? "Die" değil arkadaşım "diye" hatta "diyerek ". "Nese" değil "neyse" vermiş olduğun alıştırma , bir çok kişinin en azından meraktan yaptığı bir eylem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2010 Acaba telkin yöntemi , Türkçe yazım konusunda ısrarla kelimeleri yutan , yanlış yazan arkadaşlarda fayda sağlar mi ? "Die" değil arkadaşım "diye" hatta "diyerek ". "Nese" değil "neyse" vermiş olduğun alıştırma , bir çok kişinin en azından meraktan yaptığı bir eylem birde dön arkanı dön arkanı deyince bana gülme krizi geldi :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melkor Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2010 şimdi bu işlemi otobüsteki kaptana yapsak 1dakika sonra otobüsü sence kenara çeker mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Machalat Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2010 şimdi bu işlemi otobüsteki kaptana yapsak 1dakika sonra otobüsü sence kenara çeker mi ? :D hahahahahhahaha çeker aga neden olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
devdaspagal Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2010 Kardeşimle telepeti kurmaya çaliştim onun aklina birşey sokmaya yada ona birşry yaptirmaya çaliştim.kendi yanağimi kaşidim ve onun yanağini kaşimasini istetim düşüncelerimle.ve hemen yanağini kaşidi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
devdaspagal Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2010 Benim çevremde telepati aliştirmasinda bana yardimci olacak biri yok,bu tür şeylere pek inanmiyorlar.tek başina telapati çalişmasi yapabilaceğin yöntemler varmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vashta narada Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2010 Bende geçen akşam banklardan birinde-alışveriş merkezinin önünde- otururken bi cırcır böceği ötüyor. Tanrım nasıl sinir oldum anlatamam. Ve böceğe kapa çeneni diye telkin gönderdim. 2 saniye sonra sustu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alierennet Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2010 Ben telepati yaparken emir vermiyorum. Dön arkanı, olduğun yerde zıpla gibi emirler vermiyorum. Mesela iş yerinde x isimli kişiyi zihnimde canlandırıyorum, masada çalışırken, çay kahve içerken, sonra o x kişiyi zihnimde y'nin yanına gitmeliyim vs. gibi cümleler kurarken düşünüyorum. Veya bugün y ile yemek yemeliyim gibi cümleler. Genelliklede başarılı oluyorum. Hatta bir keresinde sadece denemek için cimri bir arkadaşımdan para bile aldım bu yöntemle. Ha bunu kendinizi sempatik, iyi biri olarakta başarabilirsiniz. Çünkü bu yöntemimle ona gönderdiğim bu düşünceyi sanki kendi düşüncesi gibi algılıyor. Hatta patrona bile yapabilirsiniz. Mesela patronunuza işyeriyle ilgili bir proje, yapılması gereken bir iş vs. gibi şeyleri düşündürebilirsiniz. Sonrada siz gidip sayın patronum şunu şöyle yapalım bunu böyle yapalım şu şu böyle olursa daha iyi olur gibi sözler söylediğinizde patronunuz vay be ne yararlı bir elemanım var diyerek sizi daha çok sevip takdir edecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
renoskurod Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 güzel konu ve ruhsal güçleri geliştirme kitabındanmı ordan tanıdık geldide Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HellKiss Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 Ankaranın bir otobüsünde kaba eti dönmek yürek ister doğrusu ne diyi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.