schizophrana Oluşturma zamanı: Mart 29, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 29, 2010 Yönetmen Semih Kaplanoğlu Yapımcı Semih Kaplanoğlu Johannes Rexin Bettina Brokemper Senarist Orçun Köksal Semih Kaplanoğlu Müzik Matthias Haeb Oyuncular Erdal Beşikçioğlu Ayhan Ergürsel Suzan Hande Güneri Semih Kaplanoğlu Görüntü yönetmeni Barış Özbiçer Sanat yönetmeni Naz Erayda Kurgu Ayhan Ergürsel Semih Kaplanoğlu Suzan Hande Güneri [video=youtube;WH9-dyrqud8]http://www.youtube.com/watch?v=WH9-dyrqud8 vikipedia Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 yumurtayı izlemiştim ve çok beğenmiştim ama bu filmi izlemedim fakat beğeneceğime eminim en kısa zamanda izleyeceğim tarzı olan ve kendi çizgisinde yürüyen bir yönetmen olduğu için beğenmemem olası değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.