MerLin Oluşturma zamanı: Mart 30, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 30, 2010 Buyrun arkadaşlar bana çok gerçek görünüdü ama birde siz bakın gerçekten kontrol edebiliyor mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackHan Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 çok basit..sadece sağlam bi odaklanma gerektiriyor ama gelicek su faturasınıda düşünmek lazım:confused: ateşle denemek daha iyi güzel arabic bi havada verirseniz çöl havası tarzında görsel ve işitsel olarak kontrol olabilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 statik enerji yüklenmiş bir tarağı akan suya yaklaştırın aynı sonucu alarsınız , Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 kinetik enerji yüklenmiş bir tarağı akan suya yaklaştırın aynı sonucu alırsınız Yani gerçek değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 olmama ihtimali yüksek ,el de tarak gibi iletkendir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 Yani ayaklarımızı 5-10 dakika halıya sürtsek bizde de aynı etkiyi yapacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 aynı şeyin tarakla yapıldığı bir video görmüştüm , ayaklarını sürmek yeterli olurmu ve ya ayaklarını mı suya tutcaksın gibi garip sorular geliyor aklıma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackHan Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 arkadaşlar herşeye bilimsel bi neden bulmak gerekmiyor..eskiden bu fiziksel kanunlar bilinmediği halde çok ileri seviyede kullanılıyordu..olayın bi heyecanıda kalmadı.kapatın konuyu bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 Evet ben de merak ettim ayak neden? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2010 bir video izlemiştim 2 kardeş o büyük saçaklı renkli(mor-yeşil falan)halılar oluyor ya.çocuk sürtüyor ayaklarını uzun bir süre sonra metal bir şeye bir dokunuyor mutfağın öbür ucuna ucuyor resmen statik elektrik aynı tarakta olduğu gibi.Ordan aklıma geldi yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2010 bılmıyorum herjkzde oylemı ama benım vıdyomda son ses olmasına nazaran hıc ses yok....fon makınası gıbı bısey bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2010 Belki de sesi kapatmışlardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.