aisha Oluşturma zamanı: Mart 31, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 31, 2010 Koca istanbul'u tek kareye sığdırdı. Daha önce istanbul'un havadan cektiği fotoğraflarını bir kitapta toplayan hava fotoğrafçısı Orhan Durgut, şimdi de 15 milyonluk nüfusu ve Boğaz'ı, Haliç'i, köprüleri, Kız Kulesi ile bütün istanbul'u bir fotoğrafta topladı. 330 derecelik bir açıyla çektiği bu fotoğraf dünyada ilk. İşte o fotoğraf... http://img211.imageshack.us/img211/91/111111iu1.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 Süper ya... Hastayım İstanbul'a... Worthless'i kıskanıyorum adi insan bu yaz İstanbul'da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 kaç gel sende bizde kal bu yaz gnoxis fotoğraf günleri de başlatırız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 :D Ahh gelebilsem bir dünya kalcak yer var ama ben gelirim ilk senden kalırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 sen bende kalırsan başka bir yerde kalmazsın o yüzden son gece bende kal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 :D Senden sonra başka yerde kalamayacağımı bildiğim için ilk sende kalıp tesirinden kurtulmam lazımdı o yüzden ilk sende kalıyım dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 oyy kıyamam tamam izin koparabildiğin kadar kopar fena planlarım var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 Beni kötü emellerine alet edemezsin Ah canıım gelebilsem keşke de planlarını uyguyabilsek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 çok güzel + etkileyici hem de çok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 kesinlikle eylülcüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 istanbulu çok çok iyi bilen biri olarak şu resimde hala nerenin neresinde olduğunu çözememiş durumdayım neyse sonuç olarak sevmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
metafizika Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 (l) istanbul Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 bu turgut/durgut larda bişey var çok güzelmiş teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Müthiş.. (: Cidden çok güzel.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Peepss Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 harika yaa süper çekmiş gerçektende yaa hava fotorafçılığına özendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Keşke göründüğü gibi olsa 2 yer hariç midemi bulandırıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Keşke göründüğü gibi olsa 2 yer hariç midemi bulandırıyor. nereler merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 sevmiyorum işte.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Burası istanbul (Güzel Ama) eski istanbul daha güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.