Kalipso Oluşturma zamanı: Mart 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 16, 2007 Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 nedir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 Yani böyle bir sorunun ardından sadece 1 kelime mi yazdın amores Ve o da bir cevap değil öyle mi ? Bence bu böyle bir souya hakaret olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 aaa yok limisiz aklimdan bile gecmedi:D gercekten sordum aslinda , neyse yarin yine okurum bu aksam kafam calismiyo galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 Ben baya bi okudum, hala da anlamış değilim Yani ben anladım ve bu sorunun cevabını da biliyorsum dersem yalan söylemiş olacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2007 hakaret etmis gibi oluyor ama simdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir? teorıkte kalan fikirlerın aleyhıne fıkır yaratılsa da ; yok abi gelmıo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 Allah tan en sonunda soru isareti var;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 f) hiçbiri. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 "insan" mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan şeyi gerçekten çok merak ettim..ve tek kelimeyle cevap vermemişte oldum:Dacaba nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 cokopirens.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2007 Önce soruyu basit kelimelerle tekrar düzenlemek gerekiyor kanımca Ondan sonra cevabı bulunabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 Önce soruyu basit kelimelerle tekrar düzenlemek gerekiyor kanımca Ondan sonra cevabı bulunabilir dimi ılk önce bi soruyu anlasak:d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 bilimadamı falan mı denir? yoksa deha mı? doğru cevap nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 insan bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 hex sorunun turkce meali ne? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 sorunun türkçe mealini ben de tam anlayamadım ama hem "insan" diye hissediyorum hem de,böyle karmaşık gibi görünen bir şeyi insana yakıştırıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PRINCESS OF DARKNESS Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 human races diip geçelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 türkçeee...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 babasın sen ya:D -------------------- hex ıcın dıyorum:p 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PRINCESS OF DARKNESS Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 işte bu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 ama "bunu yapan nasıl yada ne şekilde biri yada şey" diye sorulmuyor,bunu yapan "ne" diye soruluyor.Bu durumda dahi d eolsa bilimadamı da olsa,cevap yine insan oluyor -------------------- babasın sen ya:D -------------------- hex ıcın dıyorum:p sağol yorum için :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir? pekı hasta sana böle geldi?ne düşünürsün? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2007 Yahu arkadaşlar: Nerede yazışıyoruz? İnternette. Aklımıza birşey takıldığı zaman internette nereye bakıyoruz? Gugıl. Öhöm... Yeter mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.