MistikRuh Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2010 !)The sixth sense (altıncı his) 2)Prestige 3)İlizyonist _ Sihirbaz 4)Cry_wolf (E-katil) 5)The killing Floor (Dehşet odası) 6)Olağan Şüpheliler 7)Saw Serisi 8)Ghost Ship 9)Diğerleri _ (the others) 10)Şanslı Slevın 11)Perfect Stranger 12)Dead Silence 13)Vantage Point 14)Fight club 15)Clean Break ****15 Süpriz Sona Sahip En İyi Filmlerimi Paylaştım sizinde varsa yazabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 içimdeki deniz (sonunu sevmiştim) prestij saklambaç gizli gerçek ........... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Donnie Darko Fight Club Memento The Shawshank Redemption The Usual Suspects Lucky Number Slevin Akıl Oyunları ( Eğer hatırladığım gibiyse) The Truman Show (Ortalardan itibaren olay farklı bir hal almaya başlıyor) The Man From Earth (Sayılır) Moon (Bu da öyle) The Twelve Monkeys Prestige The Illusionist The Sixth Sense Sırasız. Zaten böyle filmlerin farklı bir türü gibi birşeyi var sanırım. İsmini bilmiyorum ama tahmin edemiyorsunuz. En sevdiğim filmlerden ayrıca bunlar. Aklıma geldikçe eklerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 sen ve sen yani gizli gerçek nasıl unuturum aaa olmadı gizli gerçek tabiki sene 2001 gittiğimiz filmdi arşivdede mcscream evet donidarko oda var listemde aslında doğru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 'sen ve sen yani gizli gerçek nasıl unuturum aaa olmadı gizli gerçek tabiki sene 2001 gittiğimiz filmdi arşivdede ' iyki yazmışım yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 'sen ve sen yani gizli gerçek nasıl unuturum aaa olmadı gizli gerçek tabiki sene 2001 gittiğimiz filmdi arşivdede ' iyki yazmışım yani he yaw iyki yazmışsın iyi oldu gizli gerçek birde benim göz ağrım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 he yaw iyki yazmışsın iyi oldu gizli gerçek birde benim göz ağrım hımm ilk o filmi mi izledin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0113501/ bu mu? Just Cause? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0113501/ bu mu? Just Cause? yok what lies beneath :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 hımm ilk o filmi mi izledin yoo benim tonlarca film arşivim var ama artık almıyorum doydum sanırım ,Daha doğrusu odada koyacak yer kalmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Korku-gerilim temalıymış gizi gerçek. Tarzım değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Korku-gerilim temalıymış gizi gerçek. Tarzım değil ama güzel bir film, psikolojik de aynı zamanda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 evet öyle benim tarzım ben daha çok korkudan çok psikolojik gerilim seviyorum , komedide benim tarzım değil , scary movie dışında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 yoo benim tonlarca film arşivim var ama artık almıyorum doydum sanırım ,Daha doğrusu odada koyacak yer kalmadı öyle salakça bir soru sormuşum işte dağıt gitsin o zaman (bence bunu yapma) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Ben psikolojik gerilimden nefret ederim. Psikolojik olsun bana yeter =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 öyle salakça bir soru sormuşum işte dağıt gitsin o zaman (bence bunu yapma) yoo salakça değil , dağıtamam benim pisikolojik gerilimlerim hazineeeeemmmm :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 yoo salakça değil , dağıtamam benim pisikolojik gerilimlerim hazineeeeemmmm :D ben de uğraşıyorum hazine oluşturmak için işte mustafa hakkında her şey (güzeldi) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 ben de uğraşıyorum hazine oluşturmak için işte mustafa hakkında her şey (güzeldi) sonu süprizlimiydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 sonu süprizlimiydi çağan ırmak'ın en sevdiğim filmidir fikret kuşkan(süperdi), nejat işler başak köklükaya oynuyorlardı... aslında film sürprizliydi sonu pek değil, tabi sürpriz derken,aslında öyle ya iyi film o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 çağan ırmak'ın en sevdiğim filmidir fikret kuşkan(süperdi), nejat işler başak köklükaya oynuyorlardı... aslında film sürprizliydi sonu pek değil, tabi sürpriz derken,aslında öyle ya iyi film o Çağan ırmakın kabuslar evi diziside full süprizli , en sevdiğim türk korku dram karışımı dizi , mustafa hakkında herşey aklımda şimdi yeniden :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 1)The sixth sense (altıncı his) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Çağan ırmakın kabuslar evi diziside full süprizli , en sevdiğim türk korku dram karışımı dizi , mustafa hakkında herşey aklımda şimdi yeniden :) aklımda derken? basmadı kafam orayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 aklımda derken? basmadı kafam orayı :D mistik dualar dinliyorumda zihin uçtuuu :D , yani aklımda birgün boş vaktimde izliycem sırf senin hatrına demek istedim :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 1)The sixth sense (altıncı his) artık çok populer tabiki iyi seçim ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2010 :D mistik dualar dinliyorumda zihin uçtuuu :D , yani aklımda birgün boş vaktimde izliycem sırf senin hatrına demek istedim :) eyvallah sağol seversin belki dinlemeye devam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.