Jethro Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2010 (düzenlendi) -- Harrier .. F-16 [video=youtube;vfq8M-feVuU]http://www.youtube.com/watch?v=vfq8M-feVuU F-16 Harrier -- Karışık .. Nisan 15, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü videolar temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 4.de adama teğet geçiyo sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 vaaaw mükemmmel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 izleyemiyoooruuummmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 vaaaw mükemmmel Evet mükemmel .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 pilot olmak çok isterdim mesela özendim bir an. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Bende çok isterdim pilot olmak .. 2 Sene önce bu tutku olsaydı .. belki şuan hava harp okulundaydım .. Maalesefki USAF Belgeselleriyle tatmin ediyorum kendimi .. :S Simulatörlerde felan öğreniyorum .. Birgun o metal canavarları süreceğime inanıyorum ben .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 uçak diyemezsin bunlara çok ayrı hem simulatörler bu konuda işin çoğunu pekiştirmene yardımcı oluyor zaten şuan belgesellerle kendini tatmin etmeye devam et ama umarım bir gün uçarız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 .. Umarım uçarız .. sen ve ben SR-71 Blackbird'te .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Phorcys Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 videomu bu yoksa resimmi hiç bişey görünmüyor bende, isimler var sadece, bunlar ne diyorum yorumları okuyunca anladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.