Ashtar Sheran Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2010 Irak'ta gece devriyesindeki ABD askerleri gece görüş kameralarında hiç umulmadık bir şeyle karşılaştı. Gökyüzünü ne olduğu bilinmeyen, uzun-parlak cisimler kaplamıştı. İşte ABD askerlerinin kaydettiği UFO görüntüleri. Video Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Büyük ihtimalle yine Alman ufoları .. Irak - amerikan savaşınca çok büyük rol oynamışlardı .. Çoğu b-2 yi garip ışık saçan cisimler kaçırmıştı, düşürmüştü .. Onlarca f-15 Yüksek ışığa mağruz kalıp düşmüştü .. haftasonu bununla ilgili bir konu açıcam .. Paylaşımın için teşekkürler .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MadMax Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Ufolar b-2 yi garip ışık saçan cisimler kaçırmıştı Onlarda f-15 Yüksek ışığa mağruz kalıp düşmüştü .. haftasonu bununla ilgili bir konu açıcam .. Paylaşımın için teşekkürler .. bu cümlenden hiçbirşey anlamadım.ufolarmı b2 yi kaçırmış yoksa b2 mii ufoları kaçırmış,bu durumda garip ışık saçan cisimler hangisi oluyor f15ler mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Özürdilerim gece olduğu için biraz dikkatsizim . Hemen düzeltiyorum özürdilerim .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirbi Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2010 ırakta kamyon şöförlüğü yapmış bi servis şöförümüz vardı.. o da orada diğer kamyoncularlayken amerikan konvoyuna pusu düzenlendiğini anlattı.. rpg ( füze ) kamyonunu sıyırmış.. kesinlikle amerikan ordusunun işi diyordu.. metal dedektörleri 10 m ötedeki teröristi elinde rpg ile yakalayamaması rastlantı olamaz demişti.. ıraktaki amerikan politikalarına hiç güvenmiyorum.. ayrıca 2008de elini ıraktan çekiyor mesajlarını vermekteydi.. içeriye korkuyu hükmettirip ya halktan daha fazla vergiyi alabilir ya da elini çektiğinde içerdeki karmaşayla birlikte getirdiği demokrasinin gücünü savunabilir derim ben.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 Gösterdiğin amerikan çıkarları basit şeyler .. F-15A/B: 27.9 milyon $ F-15C/D: 29.9 milyon $ B-2 $737 milyon $ .. Onlarca B-2 Ve F-15 Kaybetti amerika .. Zaten dünya şuan ekonomik kriz döneminde .. Savaş demek zaten ekstra masraf .. Yani cebini düşündü amerikanlar .. UFO'lar tarafından düşürülmüştü bu uçaklar .. çoğu .. Öldürdükleri Saddam Hüseyin'de sanırım Klondu .. ama bilemem okuduğum makalelerde gerçeği yansıtmıyor olabilir .. Haftasonu Irak - Amerikan savaşı ile ilgili konular açıcam .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 vayy o anı görmek isterdim sağol paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.