boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2010 (düzenlendi) Bu başlıkta zaman zaman sizlerle basit sihirbazlık umaraları paylaşacağım.Sizin bulduğunuz uygulamalar da olursa paylaşın Fakat bulduğunuz uygulamaların yapılabilirlik oranına göre ölçün tartın ve öyle paylaşın.Yapmak istediğim herkezin uygulayabileceği basit umaralar. [video=metacafe;1478903/coin_vanish_magic_trick_tutorial/]http://www.metacafe.com/watch/1478903/coin_vanish_magic_trick_tutorial/ [video=metacafe;2517025/world_easy_magic_trick/]http://www.metacafe.com/watch/2517025/world_easy_magic_trick/ [video=metacafe;2753054/easy_magic/]http://www.metacafe.com/watch/2753054/easy_magic/ Nisan 18, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü videolar silindi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 Hehe çok iyiymiş bunlar yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2010 Kart numarası cidden çok iyiymiş. Hemen deneyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 hepsi çok güzel de 2. videoda kitlendim yıllardır kullandığım çift taraflı bantla neler yapılıyormuş peeehhh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 Daha şaşırılacak çok video var hepsi de anlatımlı ve gayet basit.Sadece şu sıralar nette bir problem yaşıyorum düzelir düzelmez yeni videoları da ekleyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 Aslında bizim dilimize sihir yanlış girmiş, sihir arapça büyü demek, bunlar ilizyon oluyor.Sabunla kola yazı yazma en ünlüsü olsa gerek:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 1.yi dayım yapmıştı kafayı yemiştim bu adam nası yapıyo diye demek böyle yapılıyomuş ... teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azad12 Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2011 videolar nerde ben bulamadim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 (düzenlendi) ------------------------------------------------------------- Nisan 18, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü video silindi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2011 Ben birşey göremiom Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CashMon3y Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2011 Güzelmis top numarası yapılabilir hosuma gitti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.