west Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2010 Eveeettt,bu kadar güzel bir müzik duydunuz mu bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 bunu biliyorummmm ellerine sağlık paylaşımın için çok harikadır ya.. dinleyeceğim tekrardan.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2010 Duymadım .. Hakikaten Çok güzel .. İçim rahatladı .. Paylaşımın için Teşekkürler .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2010 Ben teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2010 çok çok sevdiğim kelt müziğin ve vazgeçilmezi gaydanın benim için çok çok ayrı bir yeri vardır ki müzikte ayrı bir hoş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.