SiMYaCı Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2010 Tarlamda çalışmaktan yorulduğum ve dinlenmek için gittiğim yer die düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 her bitiş..yeni bir başlangıçtır diyorum. tohum ağaçtan düşer..ama tanrı onun filizlenmesi için yağmur yollar! tabi tohum görevini yapmış, gelişimini tamamlamışsa..filizlenir:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Bitiş ve Başlangıç .. Level atlıyoruz sanırım .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Bencede bitiş ve başlangıç... 16 senedir ( ki bu yaşım geçtikçe aynı şekilde artmaya devam etcek) merak ettiğim soruların cevabını göreceğim son... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Ölüm benim için bir umut. Düşünsenize. Yeryüzünde belki 100 milyonlarca insan ölüm sonrası hayatı ve O'nu merak ediyor. Herşeyi... Bunların cevabını almanın kısa ve zorunlu bir yolu var. Ölmek. Öldüğünüzde herşeyi öğreneceksiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 kaçınılmaz sonun başlangıcı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Yeniden doğuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Şüphesiz , kuşkusuz , başlangıç . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Acıdan ,Nefretten , Ham 'lardan , Tüm olumsuz düşüncelerden kurtulup Tinsel Bir Rahatlığa Geçiş , Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 tamamen sunum belkide hediye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 ölüm hayattayken attığınız son adımdır. ölüm, bilinmeze giden tek yoldur. ölüm, ötesi olmayan köy, Ölüm, hüzünlü son bölümdür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 ölmek büyük bir macera olucak kuşkusuz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Okyanustaki tek bir su damlasının buharlaşması. Kalan damlaların buharlaşmaktan ve buharlaşmaktan sonraki yaşamı merak etmesi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdeath Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 sonsuzun başlangıcı off istiyorum onu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Peki ıoldukten sonra ruh sizce ne oluyor mezardami bekliyor yoksa cennet cehennem denen yeremi yollaniyor yada baska biryerde bekletiliyormu yoksa yeniden dunyaya baska bedenlere mi yollaniyor hep merak etmisimdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Peki ıoldukten sonra ruh sizce ne oluyor mezardami bekliyor yoksa cennet cehennem denen yeremi yollaniyor yada baska biryerde bekletiliyormu yoksa yeniden dunyaya baska bedenlere mi yollaniyor hep merak etmisimdir bu soruyu bende merak etmişimdir cehennem teorisine inanmıyorum , Ama ruhun Tekamül Düzeyine Göre Enkarne oluşumuna geçişine eğer tekamülünü yapmış ise spatyum yada x denilen biryerde sonsuza kadar olacağına inanıyorum , bazı felsefeciler ise ölüm ruhun yok oluşudur diyor ancak bu kurama katılmıyorum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 ben henuz katılabılcek bır acıklama okumadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emphasis Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2010 ölüm nesnelliktir.. az önce birinin imzasında okuduğum kadarıyla "uyan, uyuyacak bir sonsuzluk var önünde" tarzında birşeyler yazıyordu.. Jim Morrison'a baktığımda ise; ölüm farkındalığın eşiğidir, bir geçiş evresidir.. Yavuz Çetin'e baktığımda; ölüm bir kaçış, bir kurtuluştur.. evet, ölüm nesnelliktir.. inanca göre, bakış açısına göre, şekline göre.... reenkarnasyon mu, cennet cehennem mi, sonsuz yokoluş veya varoluş mu, zamanında beraber yola çıktıkları spermlerin yanına gidip, kanalizasyonda kurbağalarla parti vermek mi.. inan bilmiyorum.. ve fakat, bilmediğim halde yorum yapmak istediğim şu ki.. ölüm; sonsuz birşeylere giden bir yolda açılan bir kapı olabilir diye düşünüyorum.. ne bileyim, sanki ölümden sonra da bir takım aşamalar var gibi.. öyle sırat, murat köprüsü değil, hayatta 70 yıl, "öldü" dediğin andan itibaren mesela o anki halinle bilmem kaç yıl da başka bir alemde yaşayarak, boyutlardan boyuta yaşam olabilir.. [mi acaba] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gnowee Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Mutluluk,sonsuzluk ve yeni bir yaşam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.