SiMYaCı Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2010 Yalnızlık korkusu beni bıkramayan korkumdur hep. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 palyaçolar. ha bir de, kapının hemen ardında keman çalan tilki olması fikri. ( yok böyle bir karakter..ben uydurdum. ekşın lazımdı ..oldu:)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 keman çalan tilki enterassan harbiden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 keman çalan tilki enterassan harbiden hala hiç hoş olmayan duygular uyandırıyor, az uykularım kaçmadı onun yüzünden:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 gece yattığında odanın kapısının ardında keman çalan tilkiyi mi düşünüyodun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Exorcist'ten Regan ve Karanlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 gibi.. bir koltuk vardı odamda..annem odadan çıktığı anda ,sırıtarak ,keman çala çala, koltuğun arkasından çıkıp yanıma geleceğini düşünürdüm.. brrr:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 uuUUUuu acayip yaw hayal gücün kuvvetliymiş sırıtma meselesi korkutur harbiden:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Bıçakcı teyze . Küçükken ailenin büyükannemin annesinin evinde toplanırdik tatillerde . Iki katlı eski rum evlerinden.Ahşap bir merdiven vardı merdiven altına kapıya içeriden sıkıştırdıkları bıçak ucu ile gürültü yapmamızı engellerdi anneler .Bıçakcı teyze de çok yaşlı çirkin bi kadındı onun orada yaşadığına nasıl inanırdık ya küçük bi dükkanı vardı yaşlı kocası ile bıçak bilerdi dükkanda . Bahsettiğim yer girit adası teyze cidden çok yaşlı ve çirkindi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 bıçakçı teyzeyi gördüğünde içinde ürkme hissediyomuydn yüzüne baktığında gözgöze geldiğinde falan filmlerde oluyodu öle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Aslında çok korkutuğum bir şey yoktur ama küçükken bozacıdan çok korkardım Sabah erken uyandığımda annem bozacı geliyor derdi ve ben hemen yatardım Ankara'da yaşarken olurdu bu akşamları hep bozacılar geçerdi ben korkudan erken yatardım sesini duymamak için Bir kere bile boza yemedim korkudan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 haha gülünecek bi korku Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 haha gülünecek bi korku Aynen öyle bende gülüyorum hala ama yinede Ankara'ya gittiğim zamanlarda sesini duyarsam hala tırsarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 bbboooozzzzaaaa adamların sesleride kalın oluyo demi hepsinin aynı ritimde ses düzeyleri var bbbooooozzzzaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 bbboooozzzzaaaa adamların sesleride kalın oluyo demi hepsinin aynı ritimde ses düzeyleri var bbbooooozzzzaaaa Aynen öyle Adamlar boooozaaaa demek için doğmuşlar resmen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Hissetmeymiyim . Tatilim zehir olurdu . Tüm cesaretimi toplayıp neden o küçück yerde kaldığını bizi neden korkuttugunu sormaya kaç defa gidip yoldan döndüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 küçükken bizin mahallede bohcacı kadın vardı iri yarı olanlardan onunla gözgöze geldim mi beynimde gerilim müziği çalar bigün korkudan apartman kapısının camı olmayan yerden içeri atlamıstım aklıma geldikçe gülerim hala Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 aynalar... gece asla bakamam! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 sırf gece değil sabahlarına bakmak istemiyorum bn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Tıpıtandan'dan .. Gardroptan çıkıp beni öldürcek diye korkuyodum .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Tıpıtandan'dan ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Küçükken uydurmustum kafamdan .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 kelimeyi kavrıyamadımda ondan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Basilisk Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Keçi,kuzu vb. iki tırnaklı hayvanarın ayakları . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2010 çok ufak yaşlarda bana takıntılı ruh hastası komsumuz yuzunden ne yaparsam yapayım atlatamadığım akustikofobim yani bazı seslere karşı büyük bir korkum var ayrıca çingenelerden çok korkardım hala yanımda bulunduklarında yada geçerken tedirgin olurum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.