Delitay21 Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2010 Herkese Selamlar.Astral Seyahata kafasını takmış kiilerden birisi olarak araştırmadığım site kalmadı.Fakat tatmin edici bir sonuç alamadım.Anlatılanlar genelde ciddiyetten uzak(arkadaşımla evin salonunda buluşuyoruz yorumu gibi) ve gerçek dışı.Tam vazgeçmeye karar vermişken bir sitede bulduğum asrall seyahat telkinleri aklıma ''aceba olur mu?'' sorusunu getirdi.Bu tekinler isme özel ve ücretliymiş ve kesin çıkış sağlıyormuş.Ve para iade garantili diyorlar.Sizce bu gerçek midir?Deneyeniniz var mı?Yoksa sadece para tuzağı mı?Yardımcı olursanız sevinirim...herkese sevgiler,saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
purplewind Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Sitenin adresini ver de bakalım neymiş. Hiç sanmıyorum ama gerçek olabileceğini para tuzağıdır. Umarım çıkışı gerçekleştirirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Delitay21 Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Ben henüz almadım.bir danışayım dedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Delitay itibar etme böyle şeylere , isme özel astral telkini nedir ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Delitay21 Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Delitay itibar etme böyle şeylere , isme özel astral telkini nedir ya Sende olmasan kimse yazmayacak nevermore:)bende bilmiyorum.öyle yazıyordu ve öyle diyorlardı.bende Burada sorup öğrenmek istedim.cevap için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Yok delitay , 6 yıldır aralıksız astral projeksiyonla ilgilenirim , artık bu benim için meraktan öte, sitede bulduğun bulacağın konular fazlasıyla işini görür, deneyim yaşayan ve bunu paylaşan arkadaşlar da seni telkin edebilir ama başkalarının deneyimleri seni etkilemesin .. (sitede bir tane deneyimi mi bulamassın bu yüzden ) Sen sana en uygun olanı seç gerisini hallederiz para falan da almıyoruz .. hem öyle gizli mesajlarla da değil , direk buradan açık bi şekilde Purplewind iyi bir arkadaş bu konuda , azimle neler yaptı ben biliyorum ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Delitay21 Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 bende çok istekli ve azimliyim ama bir türlü olmuyor kaç defa denedim anlatamam:(sitede dökümanlar iyi güzel ama nereden başlayacağımı inan bilmiyorum:(bilgilerim çok kopuk:(şu teknği uygulayıp başarırım diyebileceğim bir durumum yok:(bu arada meditasyonlara devam ediyorum:)''Purplewind''' ile tanışırsam belki bana yardımcı olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2010 http://www.gnoxis.com/showthread.php/31490-Yeni-Baslayanlar-%C4%B0%C3%A7in-Astral-Seyahat buradan başlayabilirsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Delitay21 Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 okuyorum dostum çok sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.