MadMax Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2010 İngiltere’de 30 saniyelik UFO görüntüleri olay oldu. Bakanlık havadan gelen tehdit sebebiyle jetlerin kaldırıldığını kabul etti video İNGİLTERE’de M5 otoyolunun üzerinde görülen UFO için Savunma Bakanlığı iki jet havalandırdı. 30 saniyelik bir klibin internet sitelerine düşmesinin ardından İngiltere’de en çok konuşulan konular arasına giren UFO görüntülerinin, Batı Midlands’da bir TIR garajındaki servis alanından çekildiği tahmin ediliyor. Savunma Bakanlığı için görüntüleri araştıran UFO uzmanı Nick Pope, “Yeni bir insansız hava aracı olabilir, jetlerin varlığı da böylece açıklanabilir. Ancak gizli projelerin deneme uçuşlarını gün ışığında yapmazsınız. Diğer bir seçenek de, bu gerçektir ve hava sahamıza girmiş bir UFO, jetler tarafından takip edilmiştir” açıklamasını yaptı. Savunma Bakanlığı ise bu konuda net açıklama yapmadı ama havadan gelen bir tehdit sebebiyle jetlerin kaldırıldığını kabul etti. jetlerin kol uçuşu http://im.haberturk.com/galeri/2010/04/11/401751/b631de8bd2a9a8bfb33b22781d5c9ccd_k.jpg Kaynak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Ufo olsaydı çok daha hızlı hareket edip uçakları bir anda atlatması gerekmiyormuydu, ya da dalga mı geçiyor bu uzaylılar . Hani bir jet uçağı hızındaki ufo kendi gezegenine anca binlerce yılda varabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 oooo muzık acıp camları ındırmısler kugul kugul takılıyorlar sankı uzaylıların ergenlık cagındakı cocukları felan sanırım ALLAH bılır ufoyuda ızınsız almıslardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheCaSPiaN Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 oooo muzık acıp camları ındırmısler kugul kugul takılıyorlar sankı uzaylıların ergenlık cagındakı cocukları felan sanırım ALLAH bılır ufoyuda ızınsız almıslardır yıktı beni bu cewap xD.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 aynen katılıyorum bu arada görüntü fake olma ihtimali aşırı yüksek hiç anlamam neden hödük gibi öyle bir zoom yapılır buna anlamam gördün ordan uçakları ben olsam zoomu azaltır ve uçaklarla çekerdim nesneyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 Burak öyle birşey yaparsan bizide bilgilendirmeyi unutma .Ayrıca şu lanet hükümetlerin gizlilik politikaları olması,şu an dünyada bir çok insan ufo gerçeğini kabul etmiş olacaktı :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 burrc merak etme bilgilendiririm hehe ewet hükümetler gizliyor hep bi halt var gibi gizliyorlar mantıkları tamamen yalnış adamların kendi ırkından birşeyler saklamak bizden adam olmazzz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 H.g Burak katılıyorum sana ayrıca Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.