Siyah karlaR Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2010 Derin düşünceler çeliyor aklımı her bulut/hüzün fırtınasına yakalandığımda, Düşünceler tüylerimi diken diken ediyor acıtmadan , ta ki ... son fikrin aklımda sönen mum ışığı gibi ... Düşünceler yıkıyorda gidiyor kurmaya çalıştığım balmumundan hayalleri ! Ve duruluyorlar öfkeli dalgaların kayalıkları okşamasına özlem duyar gibi , Ve bakıyorlar daha yosun tutmamış bakire kayalıkların tutkularına , Ve düşünceler tereddüt düellosunda kaybediyor umdukları çiğ zaferleri ... Buğulu düşünceler , çıplak ve utangaç karanlıkta ki ilk deneyim oynayışlarından ibaret olmaktan kaçamıyorlar... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Kimi zaman düşücelerde buluyorum kendimi , Zaman dehlizlerinde haykırdığım o puslu duvarlarda ki müebbet almış o lolipop isteyen suretler , tasmaları zincirleri kırmak gerektiği anımsatıyorlar, Bakıyorum da etrafıma ne çok çığlık atanlar var nefes almadan , ve bazıları uzun ömrününde kullanıcağı zevkleri tek çığlığa yüklemiş gibiler, nefes alamadan ölüyorlar bazıları tek çığlık ile... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 paylaşım için teşekkürler... genel olarak beğendim.. (işi ciddiye alıyorsam.. yazdıklarımın üzerinden birkaç kez daha giderim... (benim için geçerli tabiki)..) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Kimi zaman kaybediyorum düşüncelerde kendimi, Sokaklara atıyor beni, sürüklüyor... Dur diyorum.. duymuyor.. yüzüme çarpıyor peşinden koşma hevesimi, Yalnızlıktan korkmasam da aslında kaçmak istemiyorum, şaşırıyor kimi zaman kaçarken verdiğim işarete, Önümde dağ oluyor okyanusa boyuyorum onu, Tutmuyorum nefesimi pervasızca yüzerken, Kıvrımlar, kıvrımlar, sımsıkı tutunuyorum ... İnsaların bakışlarında ki yemi mutluluk olan kapanları aldırmamayı seçsemde, farkediyorum zaman zaman vücut maskeleri olduğunu, Bencilce yaşanan mutluluk oyunları ise yasak duygular saçıyor dolunayın hırçınlığında, 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 eleştirilerini karşı koymam secret, farklı açılar ve fark etmemi sağlayan noktaları gösterir ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Ve düşünceler tereddüt düellosunda kaybediyor umdukları çiğ zaferleri ... kullanıcağı zevkleri tek çığlığa yüklemiş gibiler Bencilce yaşanan mutluluk oyunları ise yasak duygular saçıyor dolunayın hırçınlığında çok başka ifadeler için sonsuz teşekkürler, devam et paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 güzel.. seni anlamaya çalıştım mor kuşlar. ne hissettiğini kestirmek..güç. ama sorgulayışın..leziz:) umarım..içine siniyordur hayatın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Önümde dağ oluyor okyanusa boyuyorum onu, Tutmuyorum nefesimi pervasızca yüzerken, 2 cümlelik bu şey öyle yakınki.. geneline olarakta tebrik ediyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 teşekkürler arkadaşlar , o sizin hoş görüş açılarınız... Sokaklar, caddeler, bütün bir haftanın tek kareye yumulması ve yutulması, Önce bu duygu saldırdı tetiğe, ve kanını fırlattı bana , düşünceler... Umursamadığım kadar şehvetli, umursadığım kadar hırçın oluyorlar kimi zaman, O kadar yağmur yağarken yüzümden, yaptığım makyajları çürütmeye yeltendi cüretsizce, tükürdü içimden, rujun tadında katlettim onu Gecenin kırıklarını balkondan atarken denize unutulamıyor o hisler, ertesi gece birbaşka fanteziyle kapımı çarpıyor! Usansada gönlüm çürüklerini yalamaktan , vazgeçemedim o kokuyu duymaktan , Tabi sallsanda elllerim cüret savaşçısı olarak, İki kadeh sundu şaşırtmadan bedenimi bu sefer.. Şelalede arınmak gibi sonucunda boğulmayı imzalasada, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 rujun tatında katletmek..... iyi laf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 Her düşünce entrikasın da, Nadiren hissedilen vizyon da sahneye çıkıyor tarafsız dikenler, Elime aldığımda duygularını avucuma dökülüyor hızla, sonra damarlarıma ulaşıyor hissettikleri, Seni kendime sakladım... Öylece kıskanç hortuma yakalan sakta aniden, tenimizin her yanını okşarken kıskanç buseleri rüzgârın, Ayıramaz bizi böylece kenetlenmişken ruhlarımız, koparamaz bizi bu fırtınada tek ruh olmuşken, Bir yandan saplantılı düşünceler çağırıyor evinde verdiği partiye kendine saplamak için beni İçine ruhumu üflediğimde bilincim açılıyor tatlı sarhoşlukla, Çıplak yoga modasına katılıyor, kazanamıyor zombi bebekleri , ağlıyor, Kendi deccalini tabaklamak isteği dürtüyor bir yanımdan, Hepsini bana sakladım... Seni kendime sakladım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 yine çok güzel dökmüşsün içini 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2010 Soğuk bir uyku istiyorum, yalnızlığımı astıktan sonra Soğuk bir uyku istiyorum, plan rıhtımından çıktıktan sonra Soğuk bir uyku istiyorum, gözlüklerimi değiştirdikten sonra Soğuk bir uyku istiyorum, yoğun olasılık kokan ön yargıları sildikten sonra Soğuk bir uyku istiyorum, küresel katilimle buluştuktan sonra Soğuk bir uyku istiyorum, rujumu değiştirdikten önce Ve sıcak bir uyanış bekliyorum doğarken vücut ütopyasına... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2010 Kimi zaman düşücelerde buluyorum kendimi , Zaman dehlizlerinde haykırdığım o puslu duvarlarda ki müebbet almış o lolipop isteyen suretler , tasmaları zincirleri kırmak gerektiği anımsatıyorlar, Bakıyorum da etrafıma ne çok çığlık atanlar var nefes almadan , ve bazıları uzun ömrününde kullanıcağı zevkleri tek çığlığa yüklemiş gibiler, nefes alamadan ölüyorlar bazıları tek çığlık ile... çok güzeller özellikle bunu çok beğendim..tasvir ettiğin ömrünce kullanacakları zevkleri tek çığlığa yükleyenler-saklayanlar hiç yabancı gelmedi bana.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2010 bence devam etmelisin .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2010 teşekkür ederim fairytale, arasıra böyle garip ama hoş rüzgarlar estikçe zihnime ve ruhuma yazıyorum bir kaç cümle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 Gerçek ile bağlantısı olmayan rüyadayım bu gece, Çok önemli öngörü kalıplarım sallanmakta çilek ağacının dalında, toprağa doğru... Unuttuğum düşler için üzülüyorum utanarak, Elimde düşlere yol açan sigaram, kıvırtarak gülüyorum, albenisi olan transeksüeller gibi Yürüdükçe açılıyor kollarım, kucaklamak istiyor tüm arzuları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 eee yürek sıcak olunca...dizelere dökülen kelimelerde böyle sıcacık oluyor...seni tanımak güzel arkadaşım...yüreğin dert görmesin mor kuşlar :clapping: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 228 gün sonra tam hız devaammm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 ve kaldı 59 gün , bugün askerlik yaptığım Tekirdağ ın plakasındayım... sizleri çok özledim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Ve duruluyorlar öfkeli dalgaların kayalıkları okşamasına özlem duyar gibi , Ve bakıyorlar daha yosun tutmamış bakire kayalıkların tutkularına , Ve düşünceler tereddüt düellosunda kaybediyor umdukları çiğ zaferleri ... Bakıyorum da etrafıma ne çok çığlık atanlar var nefes almadan , ve bazıları uzun ömrününde kullanıcağı zevkleri tek çığlığa yüklemiş gibiler, nefes alamadan ölüyorlar bazıları tek çığlık ile... Önümde dağ oluyor okyanusa boyuyorum onu, Tutmuyorum nefesimi pervasızca yüzerken, Kıvrımlar, kıvrımlar, sımsıkı tutunuyorum ... Önce bu duygu saldırdı tetiğe, ve kanını fırlattı bana , düşünceler... Çok güçlü duygular... Çok güçlü cümleler... Kısa süre içinde yeniden yazmalısın. Çünkü bütün bu okuduklarım, tek kellimeyle muhteşemdi! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Keyifle okunulası cümleler ancak noktalama işaretleri sadece satır sonlarında kullanılmaz, bu nokta üzerinde biraz durmalısın. (Bence) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Çok Teşekkürler , yazmayı düşünüyorum ama bu aralar pek müsait olamıyorum , ama devam edeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Sade bir anlatımınızın olduğu söylenemez ama net olduğu aşikar. Ne diyelim merakla bekliyoruz devamını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 arayı uzatmışsın. bi an önce yazmaya devam:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.