aisha Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2010 gelen bir maili paylaşmak istedim.. umarım daha önce paylaşılmamıştır ve umarım yanlış yere başlık açmamışımdır Cezaevi denetimine Adalet Bakanlığı'ndan bir müfettiş gelir. Bir kaç gün denetim yaptıktan sonra müdüre: "- Nazım da buradaymış, çağır da görelim nasıl biridir?" der. Nazım'i odaya getirirler. Müdür koltuğuna iyice kurulan müfettiş Nazım'ı tepeden tırnağa süzer ve: "-Demek Nazım Hikmet sensin", der. Nazım'a oturması için yer göstermez. Kısa bir konuşma sonrası, "gidebilirsiniz" der. Nazım tam kapıdan çıkarken durur ve müfettişe: "-Ömer Hayyam adını duydunuz mu?" diye sorar. Müfettiş hemen atılır: "-Kim bilmez ki Hayyam'ı" Nazım: "-Hayyam zamanında İran hükümdarı kimdi?" diye sorar . Müfettiş şaşırır. Nazım konuşmasını sürdürür, "Görüyorsunuz, sanatçıyı anımsadınız ama hükümdarı anımsamadınız. Yıllar sonra beni dünya anımsayacak, ama dönemin Adalet Bakanını ve sizi kimse anımsamayacak" der ve çıkar. Müfettiş yaptığı yanlışı anlar, Nazım'ı geri çağırır ama Nazım koğuşunun yolunu tutmuştur, asla geri dönmez. Sahi, o dönemin Adalet Bakanı kimdi,.. hatırlayan var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış onlarınki de o hesap Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 unutulmamak için unutlmaz işler yapmak lazım. önemli olan hangi koltukta kimin oturduğu değil, ne iş yaptığı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnathemaAngel Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Çok beğendim. Yorum atmadan duramayacak kadar hemde.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.