Topal Kırkayak Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2010 Hiç karıncayı su içerken gördünüz mü? Çiçeğin üzerindeki yağmur damlasından su içen bu kırmızı karıncanın fotoğrafını Macaristan'dan Andras Meszaros çekmiş. Bu müthiş kare sahibine vahşi doğa fotoğrafı ödülü kazandırdı. http://g.mynet.com/i/62/111357-gunun-fotografi-10-22.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 makro çekimleri hep sevmişimdir zaten çok tatlı yaaa şuna bak paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 bence korkunç alien lara benziyor:huh: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 hush suratına baksana çok tatlı yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 su damlası boyundan büyük yazık küçük ve sevimli ezilmeden ne kadar yaşayabilirse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 kıllmı ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Sayende görmüş olduk .. Husha katılıyorum Alien lara benziyor Paylaşım için teşekkürler .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 makro çekimleri hep sevmişimdir zaten çok tatlı yaaa şuna bak paylaşım için teşekkürler pardon da bu sevimli mi şimdi:D:huh: http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/246435.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 hımm.. non görmemiştim , teşekkürler,, ve umarım bu bir göndermeyse bana değildir tblbzbrizösündmcduud Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 ben de yaşlı karınca görmüştüm, ağır yürüyordu, turuncu renkteydi, hayatımın ilklerindendir makro çekimleri ben de çok seviyorum, paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 annneem :D Sevmek istiyorum :D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 black. görmesin ağzı sulanır :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 black. görmesin ağzı sulanır :D :rofl: off yaa:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 zevk meselesi bu worthless bugün zor tuttum zaten az kalsın yiyecekti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2010 zevk meselesi bu worthless bugün zor tuttum zaten az kalsın yiyecekti Yinemi Kızın içinde karınca yuvası var ya Hem korkunç,hem tatlı Değişik yani.. Ama fotoğraf güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 1damla suyun yetip de artması... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Büyükçe birşey olsaydı evcil hayvan diye beslerdim. Şirinmiş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 o kadarda etkleyici değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 pardon da bu sevimli mi şimdi:D:huh: http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/246435.jpg evet sevimli biraz daha büyük olsaydı agucuk agucuk yapardım ona... :D belki biz de yakından onlara böyle görünüyoruz bazıları bize ıyk yapıyordur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 bizim onlara sevimsiz gelmemiz zaten kaçınılmaz ama..onlar da sevimli sayılmazlar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Çok hüzünlü . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdeath Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2010 :rofl:aksak-worth-corsd nıç nıç nıç sizde beni iyyce karınca yiyen yaptınız ya :D:D bu ne canım ayrıca aksak ne zaman zor tuttun sen beni hem ben artık karınca yemiyorum bıraktım haberiniz olsun :D:D:D:D kare çok güzelmiş cidden paylaşım için teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2010 vayy be gerçekten müthiş zoom lu görmek ultra birşeymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.